Tečni puder: Nove formule koje transformišu kožu

Moderna tehnologija „umešala je svoje prste“ i u kozmetičkoj indsustriji, a naročito kada je reč o proizvodnji pudera. S obzirom na to, da je ove jeseni i zime više nego ikada u trendu imati zdrav i blistav ten, potrebno je sa posebnom pažnjom odabrati odgovarajući proizvod koji je namenjen za vašu vrstu kože. Najnovije formule više ne služe samo da prekriju nepravilnosti, već su mnogo više od toga. U skladu sa onim što vam je potrebno na tržištu možete pronaći pudere koji istovremeno sa kamuflažom, imaju funkciju i da neguju kožu, popunjavaju vaše bore ili sprečavaju nastanak bubuljica. Ukoliko imate problem sa pigmentom lica i za to postoji rešenje, a za osobe sa izrazito masnom kožom nastali su tečni puderi sa matirajućim mikro prahom kaji uklonja sjaj.

1p

Sa svojom potpuno novom, veoma fleksibilnom teksturom i visokim sadržajem vode, kao i  hijaluronske kiseline, ovaj vodeno-kremasti puder vidno kontroliše i održava šminku na normalnoj do suvoj osetljivoj koži.

2p

Svilenkasta formula optimizira hidrataciju kože jer ima dodatak prirodnog bilja lavande i šipka, i ekstrakte čaja. Odličan je za postizanje efekta svetlucavog i blistavog tena.

3p

Ova jedinstvena formula otporna je na vlažnost a, ali i na druge loše vremenske uslove, što garantuje dugotrajnost. Budite sigurni da će vam ova podloga trajati tokom čitavog dana.

4p

Najnovija podloga brenda „Estee Lauder“ sadrži CPR-75 kompleks pa tako ublažava finije bore jer stimuliše proizvodnju kolagena. Sadrži i hijaluronsku kiselinu kao i posebne mikro čestice  koje na suptilan način konturiraju lice.

5p

Ova providna formula pretvara se prilikom nanošenja na kožu, iz tečnog u stanje praha. Sastoji se od mikro čestica koje uklanjaju višak masnoće sa lica i to bez tragagova. Učiniće vaš ten neodoljivim, a istovremeno ćete izgledati potpuno prirodno, kao da nemate podlogu.

Podeli

Scroll to Top