Tri načina da nosite teksas šorts ovog vikenda

Teksas šorts odličan je izbor za predstojeći tropski vikend, a mi vam donosimo tri predloga za kombinovanje

Istina je da će aktuelnu sezonu obeležiti slip suknje, lagane pantalone i dugačke bermude, odnosno takozvani jorts, ali to ne znači da i ove godine dobar deo leta nećemo provesti u starim dobrim teksas šortsevima. Jednostavni i svestrani šortesevi od jeansa naši su verni saveznici na letovanju, kako na plaži tako i van nje, ali ih rado nosimo i na vrelom asfaltu, čim temperatura pređe 30 stepeni. U skladu sa tim, ovi praktični komadi tradicionalno zauzimaju važno mesto u kolekcijama svih modnih brendova, pa ih i ovog leta konstantno gledamo na rafovima i u online shopovima.

Tri načina da nosite teksas šorts u duhu nove sezone

Teksas šortsevi jedan su od onih komada koje možete da nosite na bezberoj različitih načina jer se slažu sa govoto svim komadima koje imate u ormaru, a mi vam u nastavku donosimo tri predloga koje možete isprobati ovog vikenda.

U PARU SA KLASIČNOOM CRNOM MAJICOM

Crna majica i teksas šorts uvek su proverena kombinacija, pa je ovo jedna od najjednostavnijih i najpraktičnijih opcija. U duhu nove sezone birajte takozvane no pants šortseve, a u svoju modnu jednačinu dodajte i torbu od jute.

Rekreirajte outfit

MASSIMO DUTTI,
cena: 12.990 din.
MASSIMO DUTTI,
cena: 7.590 din.

UZ MAJICU SA LEOPARD PRINTOM

Leopard print definitivno vlada sezonom, a teksas je tkanina sa kojom se ovaj dezen odlično slaže. Ova kombinacija odličan je izbor za slobodne dane u gradu, ali i za večernje šetnje kada ste na letovanju.

Rekreirajte outfit

SA BELOM KOŠULJOM

Bela košulja i šorts jedan su od onih parova sa kojima nikad ne možete da pogrešite, a ukoliko hoćete da unesete neočekivani twist u svoju odevnu kombinaciju, ponesiite košulju preko šortsa.

Rekreirajte outfit

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @anoukyve
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top