The Original Sexy: Kendall Jenner u najizazovnijem izdanju do sada

Kultni američki modni brend predstavio je jesenju kampanju Calvin Klein Underwear sa supermodelima Kendall Jenner, Joan Smalls, Isabeli Fontana i Editom Vilkeviciute u glavnim ulogama. Atraktivne seksi fotogrfije nastale su u Njujorku, a potpisuje ih renomirani modni fotograf Mikael Jansson. Najnovija brend kampanja nosi naziv „The Original Sexy“ i prikazuje predivan asortiman modela od čipke.

1p ck 29715

Multimedijalna kampanja će biti sačinjena od digital, outdoor i print advertajzinga i prikazana u 21 zemlji širom sveta. Ni ove jeseni neće izostati #mycalvins poziv za akciju za sve fanove koji budu želeli da učestvuju u kampanji na društvenim mrežama tako što će svoje selfie fotografije u CK vešu postavljati na svojim profilima.

2p ck 29715

Za jednu od sestara iz klana Kardashian – Jenner, Kendall ovo je druga advertajzing kampanja za brend. Prethodno je bila zaštitno lice za limited-edition Calvin Klein Jeans #mycalvins Denim seriju. Vilkeviciute nastavlja šestogodišnju saradnju sa Calvin Kleinom, dok je Smalls prethodno bila deo prolećne kampanje za Calvin Klein Jeans 2012. Za Fontanu ovo je debi kada su kampanje za CK u pitanju.

3p ck 29715

Jesenja kampanja za 2015. nastala je pod budnim okom Calvina Kleina, u okviru internog kreativnog studija, a u saradnji sa vodećom brendning agencijom Laird + Partners.

4p ck 29715

Podeli

Scroll to Top