TikTokeri tvrde da je ovo najbolji proizvod za konturisanje, a sledeće nedelje stiže i na naše tržište

Odavno smo naučili lekciju da dobar proizvod za konturisanje može da definiše strukturu našeg lica, da nam utopli ten i da stvori sofisticiranu igru senki zbog kojih make-up dobija višedimenzionalni izgled. Naravno, uslov je da izaberemo odgovarajuću formulu i boju jer ćemo u suprotnom dobiti efekat neuredne šminke pa čak i prljavog lica. Upravo zbog toga poslednjih godina lansirano je na desetine inovativnih proizvoda za postizanje realističnih kontura koji čak ni make-up početnicima ne ostavljaju mnogo prostora za grešku. Najpopularniji među njima do skoro je bio Contour Wand brenda Charlotte Tilbury do kog nije uvek bilo lako doći jer su se sve zalihe jako brzo prodavale. Međutim, krajem prošle godine Tarte Cosmetics lansirao je novi proizvod – Sculpt Tape Contour, koji TikTokeri, ali i svi ostali make-up entuzijasti već obožavaju. Mnogi od njih tvrde da je odlična zamena za Contour Wand, a neki idu i korak dalje i kažu da je još bolji.
Neposredno nakon što je Sculpt Tape Contour lansiran, Alic Earle, TikTokerka sa više od 4,5M pratilaca, snimila je klip u kom je uporedila ova dva proizvoda, a potom je nastala prava pomama za novim Tarte adutom.

Sve što treba da znate o Sculpt Tape Contouru

Zahvaljujući sunđerastom aplikatoru, Sculpt Shape Contour se jako lako nanosi i ne ostavlja prostor za grešku. Sve što je potrebno jeste da na nekoliko mesta ispod jagodične kosti, duž vilične kosti i čela (ili gde već nanosite proizvode za konturisanje) stavite malo proizvoda, a potom sve izblendate odgovarajućom četkom ili make-up sunđerom. Kako ovaj proizvod sadrži ši puder, on će nežno kliziti preko pudera i daće vam prirodan efekat senki na licu. Ako želite dramatičniji izgled kontura, intezitet boje lako možete da nadogradite nanošenjem dva ili više slojeva proizvoda.
Osim ši putera, ovaj novitet sadrži i niz drugih sastojaka koje će vaša koža voleti, kao što su karite puter koji neguje kožu, zatim dijamantski puder koji stvara blur efekat, i mineralni pigmenti čija je uloga da zaglade kožu. Dolazi u pet različitih nijansi koje se lako prilagođavaju različitim bojama tena.
Najbolji deo priče je činjenica da je ovaj proizvod veoma postojan, a pogodan je za sve tipove kože, pa čak i masnu. Jedna od influenserki tvrdi da je Sculpt Tape Contour nosila na nedavnom odmoru u Majamiju i da je ostao na mestu od jutra do večeri uprkos visokim temperaturama i činjenici da ima masnu kožu.

Sculpt Tape Contour biće dostupan na domaćem tržištu već od sledeće nedelje, kada stiže u Sephora parfimerije.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @mexicanbutjapanese, @tartecosmetics
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top