Tiramisu hair je prvi beauty trend u 2023. godini

Nova godina već nam polako donosi nove beauty trendove, a prvi među njima inspirisan je jednom od najpopularnijih poslastica. Tiramisu hair je novi trend u bojenju kose koji su već ponele neke od najvećih showbizz zvezda – od Beyonce do Kim Kardashian. Međutim, osim što zvuči ukusno, kosa u boji tiramisua jedan je od najpraktičnijih trendova koji možete isprobati u 2023. godini, posebno ako ste plavuša.
Pa o čemu je reč? Tiramisu hair zapravo podrazumeva plavu boju kose sa prirodnim korenom i mudro pozcioniranim pramenovima koji vašoj boji daju potrebnu dimenziju. Dublja je od ledeno plave, ali svetlija od boje meda pa je savršen izbor za one koji žele da postignu efektnu promenu i boju koja će njihovoj kosi dati dubinu.

Ovaj look najlakše se postiže kod plavuša koje žele nešto prirodniji izgled, ali nisu spremne da se odreknu svoje boje kose. S druge strane, nije nemoguće postići elemente ove boje ni na tamnijoj kosi, samo u malo drugačijim verzijama. Upravo to je i najveća prednost tiramisu boje – prilagođava se različitim bojama kose i tena i mogu da je ponesu bukvalno svi. Koliko će vaša kosa biti svetla ili tamna i koji će odnos biti toplih i hladnih pramenova određujete sami, jedino je važno da koren bude u prirodnoj boji i da kosa ima potrebnu dimenziju.

Dodatni bonus ovog trenda jeste lakoća održavanja odnosno činjenica da nećete morati da izvlačite pramenove najmanje šest meseci, a možda i godinu dana. Sve što je potrebno jeste da boju, s vremena na vreme, osvežite odgovarajućim prelivom. Kada je reč o kućnoj nezi, naoružajte se proizvodima za održavanje plave boje koje bi trebalo da birate u odnosu na to za koju ćete se varijantu tiramisu boje odlučiti. Mi vam u nastavku otkrivamo naše omiljene proizvode.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @rosiehw
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top