Tom Ford poručuje da dame ne moraju da ljube samo jednog muškarca

Možete li zamisliti savršenu žensku party torbicu ukoliko se u njoj ne nalazi ruž za usne? Odgovor je svakako – ne. Jer dobar karmin, okosnica je svakog make-upa. Imajući to u vidu, invetivni dizajner Tom Ford odlučio je da se poigra sa željom svake dame da njene usne budu senzualne.
Zbog toga je samo nekoliko dana pred Novu godinu, prezentovao „Lips & Boys“ liniju karmina u kojoj se nalazi čak pedeset različitih nijansi i to mahom na varijaciju crvene boje. Zanimljivo je da je svaki karmin nazvan po nekoj muškoj osobi kojoj se divi i koja ga inspiriše.
– Svidela mi se ideja da ruževe nazovemo po muškarcima, jer zašto biste se samo jednom „muškarcu“ predale, a ne nekolicini? Sada možete da ljubite više njih – rekao je Tom.

1p tflb 291214

Ograničena kolekcija već je u prodaji, a američki dizajner je to odlučio da obeleži i prigodnim videom koji takođe nosi naziv „Lips & Boys“. U njemu devojke isprobavaju svih pedeset nijansi baš onako kako bi i trebale – kroz poljupce.
Kolekcija izgleda veoma primamljivo jer sadrži ruževe u svim mogućim bojama – od prozirne nude do duboke tamnoljubičaste nijanse. Karmini su pakovani u autentična Fordova pakovanja od kombinacije burgundy i zlata, dok su sami ruževi napravljeni od sojinog ekstrakta, brazilskog putera i kamiličinog ulja.

2p tflb 291214

Podeli

Scroll to Top