Tommy Hilfinger: Nova kampanja povodom 30. rođendana brenda

Brend Tommy Hilfiger predstavlja globalnu jesenju kampanju pod nazivom Team Hilfinger. Obeležavanjem 30 godina postojanja, renomirana modna kuá okreće američki fudbal na glavačke. Stative su podignute, teren iscrtan i vreme je za okupljanje u duhu ragbija ali uz obavezan modno osvešćen obrt.
– Američki fudbal je oduvek bio moj omiljeni sport i u jesenjoj kampanji se okrećemo ovoj legendarnoj igri u potrazi za inspiracijom – izjavio je Tommy Hilfiger i dodao:
– Dok obeležavamo jubilarnu tridesetogodišnjicu, ovekovečili smo sve eklektične detalje tipične za ragbi utakmicu – od atletskih pruga do metalik aplikacija uz prepoznatljivu notu sofisticiranosti po kome smo kao brend poznati!

2p th 14715

U jesenjoj kampanji, Tommy Hilfiger se okreće ženskoj kolekciji u želji da se nametne kao ime na koje dame mogu ozbiljno da računaju. Slaveći svoju suštinu „Tommy twist“, ragbisti odeveni u Hilfiger uniformama iz drugog plana udišu život kampanji. Za fotografiju Team Hilfinger pobrinuo se Craig McDean, styling potpisuje Karl Templer, a kreativnu direkciju Trey Laird iz firme „Laird + Partners“.

3p th 14715

U kampanji koja je nastala u Monterey Parku u Kaliforniji, glavnu ulogu tumači supermodel Behati Prinsloo, brend ambasador već drugu sezonu za redom, zajedno sa grupicom dobro poznatih lica iz prethodnih kampanja kao što su – Julia Hafstrom, RJ King i Miles McMillan, ali i novih imena poput Bruno Fabre, Nate Gill i Simona Nessman. Frizure je uradio Malcolm Edwards, dok se za šminku pobrinuo Mark Carasquillo.

1p th 14715

4p th 14715

Podeli

Scroll to Top