Top modeli otkrivaju svoje omiljene vežbe za oblikovanje tela

Ne postoje žene koje moraju više da vode računa o svom izgledu od modela. Pravilna ishrana i redovni treninzi sastavni su deo života svake manekenke. Svaka od njih ima svoj spisak omiljenih vežbi i fizičkih aktivnosti koji im je omiljeni i zahvaljujući kojima imaju najbolje rezultate. Pet top modela nedavno su otkrili koje vežbe najradije praktikuju i kako održavaju fit formu.

1p tmv 26415

Joan Smalls voli treninge koji obuhvataju kardio program i vežbe oblikovanja. Ona smatra da je za dobar rezultata ključno da pravilno radite sve vežbe, umesto što se trudite da što duže trenirate.

2p tmv 26415

Karmen Pedaru svoju vitku liniju najradije održava redovnim treniranjem tenisa. Ova lepotica ne voli odlaske u teretanu već radije bira brzo hodanje.

3p tmv 26415

Cameron Russell se pre početka manekenke karijere bavila plivanjem, tako da se i danas najradije rekreira u bazenu. Osim toga sa ličnim trenerom praktikuje i vežbe oblikovanja.

4p tmv 26415

Vanessa Axente obožava vožnju bicikla bilo da je reč o izlasku u prirodu ili u vožnji statičnog bicikla u teretani. Uz to praktikuje i fitnes treninge.

5p tmv 26415

Adriana Lima je jedna od prvih manekenki koja je počela da vežba kik boks i da zahvaljujući tom sportu oblikuje svoje telo. Ona tvrdi da ne voli da vežba na spravama, a da joj boks treninzi daju najbolje rezultate.

Foto: Instagram

Podeli

Scroll to Top