Top tri kombinezona iz New Yorkera koje možete kupiti na sniženju

Kombinezoni su oživeli u poslednjih nekoliko godina i njihova popularnost i dalje raste. Razlog tome je što svaka žena može u njima izgledati fantastično bez obzira na građu. Potrebno je samo da pronađe odgovarajući model.
Ukoliko se podsetimo kombinezona koji su se nosili sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka, primećujemo da danas dizajneri predstavljaju modele u retro stilu. Savremeni kombinezoni su dopadljivi i odličan su izbor kada bez mnogo truda želimo da izgledamo chic, a odlično se slažu i uz ravnu obuću i uz elegantne potpetice.
Najvažnije prilikom izbora ovog moćnog odevnog komada jeste da izaberete pravi model i pravu veličinu. Pretesni ili preširoki modeli neće lepo izgledati, bez obzira na koji način ih stilizujete.
Ove sezone u ponudi je široki spektar modela, a mi prednost dajemo kombinezonima sa printom. Čak i devojke koje izbegavaju print i smatraju da izgleda zastrašujuće, ne treba da se plašite smele štampe. A modeli sa srednjom veličinom printa učiniće vas i mršavijim. Mi smo vam izdvojili tri komada koje možete kupiti na sniženju u New Yorkeru.


Podeli

Scroll to Top