Topshop Unique: Najbolji prvi red na London Fashion Weeku

Događaj koji je na London Fashion Weeku juče definitivno privukao najviše pažnje jeste revija Topshop Unique. Osim što su najpoznatije it cure sa prostora Velike Britanije posmatrale ovaj šou iz prvog reda, sa njima je bila i neprikosnovena zvezda modelinga Kendall Jenner. Značaj dolaska mlade članice klana Kardashian – Kendall potvrdio je i sam Sir Philip Green vlasnik kompanije Arcadia Group u čijem sastavu posluje brend Topshop.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

On je dočekao dvadesetogodišnju manekenku koja je blistala u pastelno plavim pantalonama i belom topu sa camel kaputom koji je samo neobavezno prebacila preko ramena. Green je u društvu Jennerove prazio reviju, a sa njima su bili i Jourdan Dunn, Cara Delevingne i Alexa Chung. Zbog toga i ne čude komentari da je to bio najbolji prvi red na dosadašnjim revijama na LFW-u. Među gostima je bilo i mnogo značajnijih blogerski iz čitavog sveta, a jedna od njih je i Tamara Kalinić.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Ali, kakve nam je modele za jesen/zimu `15/16` pripremio Topshop?
Ako kolekcije posmatramo kao vizije kako bi žena trebalo da izgleda onda je miks prava reč za ono što nam najpoznatiji britanski brend preporučuje. Ono što je na prvi pogled uočljivo je svakako uočljiva jeste retro strana kolekcije koja nas ni malo ne iznenađuje jer modnom scenom već nekoliko sezona vlada takozvani retro preporod.
A Topshop žena naredne sezone može biti i fensi ljubiteljka prirode koja uživa u divljini engleskog sela u simpatičnim haljinicama sa floralnim printom. Isto tako, nakon završenog izleta, ona se može vratiti u London i obući koktel haljinu u kojoj će pleniti poglede na glam događajima i ispijati šampanjac.
Ona poseduje i senzibilitet osamdesetih i može da pleše uz disko hitove u haljinama sa zlatnim detaljima, ali ma koliko da voli zabave, Topshop žena žudi i za porodičnim životom i klasičnim komadima koje svaka dama želi da ima u svom ormaru.
Pogledajte deo kolekcije:


Podeli

Scroll to Top