Topshop Unique: Najposećenija revija na London Fashion Week-u

Britanski brend Topshop već tradicionalno okuplja najveći broj poznatih zvanica na London Fashion Week-u. Revije na kojoj prikazuju dizajnerske modele iz linije Unique obično su najposećenije, a tako je bilo i ovog puta.
Na londonskom Westminsteru juče se okupila fashion elita kako bi videli šta im je omiljeni high street brend pripremio za proleće/leto 2016, a mi vam donosimo četiri ključna momenata sa revije.

# Zvezde na modnoj pisti

1p t 20915

Mlade zvezde modelinga poput Belle Hadid, Malaike Firth, Sam Rollinson ili Binx Walton prošetale su pistom nove modele. Tako je Instagram bio prepun odličnih fotografija ovih devojaka, pa su i oni koji nemaju priliku da uživaju u reviji, osetili delić atmosfere. Topshop modele prethodnih godina nosile su Cara Delevingne i Suki Waterhouse, a čini se da je ovog puta došlo do smene generacije.

# Impresivan prvi red

nas p t 20915

Alexa Chung, Poppy Delevingne, Suki Waterhouse, Cressida Bonas i Ciara samo su neke od najznačajnijih zvanica iz prvog reda. Sa njima su bile i Jourdun Dunn koja takođe ima dugogodišnju saradnju sa Topshopom, a najposećenija revija nije mogla da prođe ni bez čuvene Anne Wintour.

# Ženstvena kolekcija

2p t 20915

Ako bismo jednom rečju trebalo da opišemo nove modele, to bi bila – ženstvenost. Topshop Unique linija koja je namenjena mlađoj publici, sada ima nešto zreliju notu. Modeli su svedeniji, ali i dalje cool.

# Odličan make-up

4p t 20915

Hannah Murray, kreativna direktorka Topshop make-upa osmislila je romantičnu šminku za modele. Devojke su imale pastelne boje senki na očima dok je podloga naglašavala svežinu lica. Sve to se odlično složilo uz vatreno crveni ruž.

Foto: Instagram/TopShop

Podeli

Scroll to Top