Torba od rafije s potpisom Prade trenutno je najpoželjniji aksesoar

Kada govorimo o torbama koje će obeležiti 2021. godinu, Prada je definitivno brend čije smo modele najčešće gledali na street style fotografijama i Instagram profilima vodećih influenserki. Ovakav scenario ni malo nas ne čudi ako imamo u vidu da je izrada trendi tašni duboko urezana u DNK ove modne kuće, koja svojim kupcima, još od osnivanja 1913. godine, nudi luksuzne torbice. Tako je modne insajdere proteklih meseci najpre je osvojila redizajnirana Nylon torba, potom su svi bili opsednuti uglađenom Cleo lepoticom, svoj veliki comeback doživeo je i kultni model Galleria, a najveća pomama trenutno vlada za letnjom tote torbom izrađenom od rafije.

@zinafashionvibe

@zinafashionvibe

Pletena torba mekog dizajna vrlo je jednostavna i transparentna, a ono što je čini posebnom jeste decentni trougao s prednje strane na kome je prepoznatljiv logotip brenda. Zahvaljujući praktičnoj veličini u nju možete da stavite sve što vam padne na pamet kad izlazite iz kuće, zbog čega je podjednako pogodna i za plažu i za gradske kombinacije.

@lindatol_

@queenogjetlags

Verovatno je to i glavni razlog zbog čega je blogerke obožavaju, pa smo je u poslednjih nekoliko dana videli na nekoliko različitih profila na Instagramu. Noor de Groot redovno je nosila ovaj aksesoar tokom letovanja na Francuskoj rivijeri, Lucy Williams je sjajno iskombinovala svoj žuti model s farmerkama na tregere i belom majicom dok Zina Charkoplia, Tine Andrea i Linda Tol svoje ležerne torbe uglavnom nose tokom opuštenih gradskih izlazaka.

@lucywilliams02

@queenogjetlags

Mada cena nove Pradine torbe nije zanemarljiva, naročito kada imamo u vidu da je izrađena od rafije, sve zalihe se prodaju jako brzo pa ni malo nije lako doći do ove lepotice. Kako trenutno nije dostupna, u nastavku smo izdvojili nekoliko odličnih alternativa, koje su ujedno i znatno pristupačnije.

WOMEN`SECRET,
cena na upit

OYSHO,
cena: 2.793 din.

OYSHO,
cena: 2.793 din.

OYSHO,
cena: 3.990 din.

OYSHO,
cena: 3.490 din.

OYSHO,
cena: 4.990 din.

H&M,
cena: 599 din.

MANGO,
cena: 9.990 din.

ZARA,
cena: 1.590 din.

ZARA,
cena: 2.590 din.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @tineandreaa
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top