Uskoro stiže treća sezona hit serije Emily in Paris

Kada je 2020. godine prikazana prva sezona, u tom trenutku dugoočekivane serije Emily in Paris, malo je reći da su mišljenja bila podeljena. Kritičari su uglavnom podvlačili da je scenario prepun klišea o Francuzima i Amerikancima te da je radnja površna dok su oni kojima se serija dopala tvrdili da im prija ova lagana i neopterećujuća priča. Ipak, najvažnije je to da je prva sezona postigla neverovatan uspeh i da je u jednom trenutku bila najgledanija serija na Netflixu.
Nakon toga, prošle godine nam je stigla druga sezona, koju je većina fanova serije pogledala u jednom dahu, a krajem godine stiže i treći nastavak. Nove epizode snimaju se od avgusta, a ove nedelje je zvanično objavljeno da je početak prikazivanja zakazan za 21. decembar.

Ono što za sada znamo jeste da se gotovo cela ekipa, na čelu sa Lily Collins (Emily), vraća na ekrane. Deo njenog života i dalje ostaju neodoljivi Gabriel (Lucas Brava), zatim njegova bivša devojka Camille (Camille Razat), drigarica Mundy (Ashley Park) i šefica Sylvie (Philippine Leroy-Beaulieu). Međutim tu će biti Lucien Laviscount, koji se u poslednjoj epizodi pojavio kao Alfie, što znači da će ljubavni život glavne junakinje biti itekako komplikovan.

Tekst: INJournal magazin
Foto: IMDb

Podeli

Scroll to Top