Trend po pristupačnim cenama: Nova Deichmann kolekcija

Želite da imate trendi obući, a da za par cipela ne morate da potrošite pola mesečne zarade – odgovor na vašu želju jeste obuća nemačke kompanije Deichmann. Modeli po poslednjoj modi za sve uzraste od tinejdžerki do salonki za nešto ozbiljnije dame već nekoliko godina unazad mogu se kupiti u Srbiji, a već su postali omiljeni mnogima.
Nova kolekcija prepoznatljivog brenda prikazana je na DISCO fashion brunch-u u beogradskom restoranu Dijagonala kada su se osvedočeni ljubitelji mode upoznali sa onim što je Deichmann pripremio za jesen/zimu 2014. i 2015.
Kako poručuju modni stručnjaci, u fokusu je spajanje nespojivog, a glavni trend je igra suprotnostima: uski vs. široki kroj, retro-šik vs. futuristički detalji, dečački look vs. devojačka romantika, geometrija vs. cvetni dezeni, tvid vs. šifon, toplo pletivo vs. vamp-odeća, boho-princeza vs. devojka iz komšiluka, elegancija vs. ekscentričnost, neopren vs. koža, asimetričnost vs. prave linije…
Na pisti su mogli da se vide sportski modeli savršeno ukombinovani sa elegantnim outfit-om, kao i klasične salonke u duetu sa pamučnim kežual majicama.
Među dominantnim bojama je crna, kao i smeđi i sivi tonovi. Nedostatak kolorita nadomešćuje se kombinacijom različitih materijala, aplikacijama, pletenim detaljima, kopčama, metalnim lančićima i rajsferšlusima.


Podeli

Scroll to Top