Trendy manikir: Kakve ćemo nokte nositi ove sezone?

Promena godišnjeg doba i dolazak novih trendova, obično označava i početak nove sezone u svetu manikira. Izgled, dužina, zaobljeni ili kockasti nokti, smenjuju se iz godine u godinu, a devojke koje se vode računa o sebi uvek posebnu pažnju pridaju izgledu svojih ruku.
Vladajući hipi trend ovog leta nije zaobišao ni svet manikira. Zato je prirodan izgled noktiju vladajući u svetu, pa ćete ovog leta najveće svetske fashionistice viđati uglavnom sa neutralnim lakovima ili bez laka. Akcenat se ovog puta stavlja na besprekorno negovane nokte.
Kada je u pitanju oblik noktiju, zaboravite na špiceve, ali i na kockaste oblike jer je vladajući trend takozvani squoval. U pitanju je oblik polumeseca, odnosno blago zaobljeni nokti koji izgledaju najprirodnije. Nosi se srednja ili kratka dužina, a na izrazito duge zaboravite ove sezone.
Ukoliko spadate u devojke koje ne vole nokte na kojima nema nikakvog sjaja, i izgledaju kao da vas ne zanimaju mnogo, stručnjaci u oblasti manikira imaju i za vas nekoliko saveta.

1p ml 23615

Jedan od najznačajnijih trendova je natural manikir odnosno lepo oblikovani nokti sa neutralnom bojom laka. Ovi nokti su savršeni za svaku priliku, a ukoliko vas očekuje neka svečanost, možda biste sasvim prirodno mogli da ukrasite slabim, diskretnim i jedva vidljivim detaljima.

2p ml 23615

Mat i metalik nijanse su popularne već nekoliko sezona unazad, pa tako i ovog leta. U pitanju su svedeni i diskretni nokti, a istovremeno elegantni. Metalik nijanse nam omogućavaju da postignemo sjajan izgled noktiju, bez upotrebe sedefastih lakova, što je zaista dobar predlog za sve one koji vole nalakirane nokte tokom radnih dana, ali i u večernjim izlascima, a bez potrebe da bilo šta, osim možda cipela promene. Boje bakra, srebra pa čak i zlata su idealan izbor.

3p ml 23615

Linije na noktima su takođe vladajući trend. Možda vam se u prvom trenutku može učiniti da je ova vrsta manikira namenjena isključivo mladima, ali trebalo bi da se detaljno informišete. Moglo bi predivno da izgleda ukoliko biste neku bež ili krem nijansu podloge kombinovali sa tankom zlatnom linijom. Na vama je zapravo samo da bojom odredite karakter vašeg manikira, a crtice bi mogle da vizuelno suze ili produže nokat, upravo onako kako vi to želite.

4p ml 23615

Ako želite ipak nešto intenzivnije boje izaberite kraljevsko plavi ili denver plavi lak. On je definitno ovosezonski must-have. Nose ga neustrašive žene koje žele da ostave utisak svežeg i modernog izgleda. Popularne su sve nijanse plave, od nežnijih do električno plavih.

Podeli

Scroll to Top