Tri beauty trika koja smo naučili (i isprobali) ovog meseca

Ako nas redovno pratite znate koliko volimo da isprobavamo nove beauty trikove, koje u poslednje vreme mahom pronalazimo na TikToku. Nedavno smo vam otkrili life-changing hack uz koji lako možete da izbegnete prenošenje makeup podloge na bele majice ili košulje, zatim trikove za postizanje punijih usana i minimalističkog smokey eyes looka koji možete da nosite i tokom dana, a ovog puta donosimo vam još tri odlična beauty saveta za koje smo sigurni da će unaprediti vašu rutinu.

Popunjavanje obrva 

Popunjavanje praznina na obrvama jedan je od beauty koraka koji nikad ne preskačemo, međutim, tek nedavno naučili smo trik pomoću kog su dobri rezultati i prirodan izgled zagarantovani. Kao što možete da vidite na snimku, koji je za vas uradila naša novinarka Kristina Blagojević, sve se svodi na to da pre upotrebe olovke začeljšate obrve na dole. Na taj način najbolje ćete videti praznine koje bi trebalo da popunite. Nakon što iscrtate dlačice, začešljajte ponovo obrve na gore, dodajte providni gel i korektor, et voilà. Vaše obrve biće savršeno popunjene.

Obrnuto uvijanje trepavica

@audboss

Ovo je trik pomoću kog ćete postići efekat lash lift tretmana, a potrebni su vam samo uvijač za trepavice i bilo koja maskara. Za početak je potrebno da uvijač okrenete naopako i uvijete trepavice počevši od sredine pa sve do vrhova. Nakon toga, vratite uvijač na pravu stranu i uvijte trepavice u samom korenu. Na kraju, nanesite maskaru. Budite sigurni da će vaše trepavice izgledati znatno duže i gušće. Tajna je u tome što obrnutim uvijanjem trepavice dobiju oblik slova L, umesto slova C, koje se postiže klasičnom metodom.

Napravite sami parfimisani losion

@hollieford_

Ako volite da mirišete od glave do pete, ovo je odličan način da sami napravite svoj losion. Sve što vam je potrebno za ovaj trik jesu krema za telo u kutijici i eterično ulje po izboru. Podrazumeva se da bi krema trebalo da ima neutralan miris dok izbor eteričnog ulja zavisi od vaših preferencija. Naši favoriti tokom letnje sezone svakako su vanila i kokos. Dodajte nekoliko kapi u kremu i dobro promešajte da se proizvodi lepo sjedine. Dobićete kremu čiji se miris dugo zadržava na koži, a ono što se nama posebno dopada kod ovog trika jeste činjenica da sami možemo da odredimo i intezitet mirisa.

Tekst: INJournal magazin
Video: Kristina Blagojević, TikTok

Podeli

Scroll to Top