Tri frizure koje su obeležile 2015.

Svaku godinu obeleže vodeće frizure koje po pravilu prve ponesu dame sa celebrity A liste, a u skladu sa njihovim izborima i devojke širom sveta biraju boju, način šišanja ili stilizovanja kose. Ni 2015. nije izuzetak, pa vam donosimo rekapitulaciju trendova koji su poslednjih 12 meseci vladali širom sveta. Ove frizure postale su toliko popularne da smo sigurni da će ih devoje rado nositi i tokom 2016.

#1 Boja kose – BRONDE

1f 141215

Dok je ombre obeležio 2013. i 2014., ove godine dobili smo nešto suptilniju varijantu bojenja kose – bronde. Reč je odličnoj kombinaciji plave i braon boje, a dobra vest je da bronde odlično pristaje svim ženama, bez obzira da li su plavuše, crnke ili brinete.

#2 Tehnika šišanja – LONG BOB

2f 141215

Duža varijanta boba postala je popularna još u 2014. godini, ali se trend nastavio i u 2015. Ovu frizuru među prvima je ponela Jessica Alba, a njen primer sledile su i mnoge svetske zvezde popur Rosey Huntington-Whiteley ili Kylie Jenner. Dolazi u različitim varijantama – od ravnog paža do boba sa razbarušenim loknama.

#3 Stilizovanje kose – POLUPUNĐA

3f 141215

Polupunđa ili Hun kako je zovu Amerikanci postala je popularna krajem proleća. Iako smo je u početku viđali u off-duty varijantama mnogih svetskih zvezda ubrzo se preselila i na crvene tepihe i postala jedna od vodećih frizura u godini na izmaku.

Podeli

Scroll to Top