Tri ključna trika: Kako vas pravi izbor boje kose može podmladiti?

U mnogim stvarima u životu, uživamo sve više kako godine prolaze. Ali, kada je reč o našem izgledu, svi želimo da što je duže moguće produžimo mladost. Već je dobro poznato da kozmetički tretmani, estetska hirurgija i make-up mogu biti odlični saveznici u ovoj „borbi“, ali i naša frizura nam moze biti sjajan saborac.
Poznati holivudski frizer, Denis De Souza, na čijoj listi klijenata se nalaze mnoge zvezde poput Kate Mare ili Mile Kunis, otkriva tri jednostavna trika zahvaljujući kojima uz pravu frizuru možete izgledati i do deset godina mlađe.
Evo njegovih saveta:

#1: Posvetlite kosu

1p km 18815

– Opšte je poznato da svetlija kosa čini ljude mlađima. Kada se farbate u tamne nijanse, one će naglasiti sve nepravilnosti na vašoj koži, a naročito bore oko očiju. Zato birajte bar dve nijanse svetliju nijansu od vaše prirodne boje.

#2: Birajte tople umesto hladnih tonova

2p km 18815

– Tople nijanse, bar u predelu oko lica, učiniće vas mlađim. Izaberite boju meda ili zlatne tonove. Vaše bore će se manje videti, a ten će vam izgledati svežije.

#3: Redovno se farbajte

3p km 18815

– Jedan od najvažnijih saveta jeste da kada sede počinju da vam se pojavljuju morate redovno odlaziti na farbanje. Najduži period između dva bojenja kose sme da bude četiri nedelja. U suprotnom, sede će privlačiti pažnju.

Foto: Instagram/denisdesouza

Podeli

Scroll to Top