Tri nove balayage nijanse koje će obeležiti narednu sezonu

Osetno zahlađenje koje nas je sačekalo danas podsetilo nas je da uskoro stiže jesen, u koju će veliki broj žena želeti da zakorači s novom frizurom. Promena ne mora biti drastična, a dobro rešenje je nova boje kose ili osvežavanje postojećeg kolorita pramenovima u drugoj nijansi. Savršeno rešenje za ovu igru je balayage, koji je i dalje najpopularnija tehnika u farbanju kose. Jedna od najvećih prednosti balayagea je što odlično funkcioniše na svim tipovima kose i različitim stilovima frizure, bez obzira na to da li se radi o loknama ili ravnoj kosi, o dugoj ili kraćoj dužini. Ova tehnika ostavlja beskonačan broj mogućnosti za kombinovanje boja, pa svaka nova sezona u prvi plan stavlja nove nijanse. Predstojeća jesen doneće nam tri vodeća trenda koji će mnoge žene podstaći da razmisle o novoj boji kose.

BUTTERCREAM BLONDE

Kao što i samo ime kaže buttercream blonde podrazumeva miks boja maslaca koje su upotpunjene pramenovima u boji šampanjca zbog kojih kosa izgleda blago osunčano. Kombinacija toplih i hladnih tonova garantuje da će dobro stajati svima, bez obzira na boju tena. Mada će plavušama biti najlakše da postignu ovaj look, nije nemoguće ugraditi elemente boje i u tamniju kosu. Zato je mogu isprobati svi, samo u malo drugačijim verzijama.

@hairbyemmarayne

@katekralic365

@savvy_inviktus

@jihannah_com

ROASTED CARAMEL

Crvene nijanse su već nekoliko sezona zaredom u fokusu, a ovog puta najaktuelnija će biti elegantna i prefinjena varijanta – roasted caramel. Reč je o spoju smeđe i karamel nijanse u kombinaciji sa crvenim prelivom koja izgleda prirodno i lako se održava. Proces farbanja podrazumeva najpre kreiranje baze s balayage pramenovima, a zatim je potrebno zagrejati boju odgovarajućim prelivom. Ako ste već razmišljali o crvenim nijansama, ali niste spremni za intenzivnije varijante ove boje, možda je roasted caramel pravo rešenje za vas.

@presleypoe

@wellahair.gr

@kyliejenner

BRONDE

Bronde nijansa bila je aktuelna pre nekoliko godina, a trenutno je omiljena među slavnim ženama. Nose je Hailey Bieber, Beyonce, Jennifer Lopez, Gisele Bündchen… U pitanju je savršen spoj plavih i smeđih tonova, obično s tamnijom bazom i blonde pramenovima. Dublja od medeno plave, ali svetlija od tamno smeđe, bronde boja savršena je za one koji žele da postignu efektnu promenu i boju koja će njihovoj kosi dati dubinu i dimenziju. S obzirom na to da dolazi u mnogo različitih opcija, ovo je jedan od retkih hair trendova koji laska baš svakome bez obzira na boju tena, dužinu ili teksturu kose.

@amandaleehair

@negin_mirsalehi

@desiperkins

@jlo

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @ninasuess
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top