Tri nove balayage nijanse obeležiće predstojeću sezonu

Nakon povratka s letovanja na vreli gradski asfalt, mnoge žene odlučile su da u jesenju sezonu zakorače s novom frizurom. Promena ne mora biti drastična, a dobro rešenje je nova boje kose ili osvežavanje postojećeg kolorita pramenovima u drugoj nijansi. Savršena tehnika za ovu igru je balayage, koji je i posle nekoliko godina otkako se pojavio, najpopularnija tehnika u farbanju kose. Jedna od najvećih prednosti balayagea je što odlično funkcioniše na svim tipovima kose i različitim stilovima frizure, bez obzira na to da li se radi o loknama ili ravnoj kosi, o dugoj ili kraćoj dužini. Ova tehnika ostavlja beskonačan broj mogućnosti za kombinovanje boja, pa svaka nova sezona u prvi plan stavlja nove nijanse. Predstojeća jesen doneće nam tri vodeća trenda koji će mnoge žene podstaći da razisle o novoj boji kose.

CARAMEL MOCHA

1b caramel moca

@coloredbycaitlin

Ova opcija odlična je za sve tamnije brinete jer se radi na smeđoj kosi kojoj se dodaju topli tonovi karamele. Kontranst daje volumen i kosa izgleda gušće. U zavisnosti od želje, pramenove možete uraditi samo na krajevima ili na celoj dužini.

MILK TEA

2b milk rea

@natihair

Reč je o nekoliko različitih nijajnsi smeđe boje, koje se prilagođavaju prirodnoj boji kose ili želji klijenta. Milk tea predstavlja savršenu ravnotežu između toplih i hladnih tonova, a ime je dobio po crnom čaju kojem se tradicionalno dodaje nekoliko kapi mleka pa, samim tim, ne može tačno da se odredi o kom tonu je reč, već je u pitanju široka paleta različitih nijansi.

RED BALAYAGE

3b red

@sephora

Crveni tonovi već neko vreme aktuelni su u svetu, mada kod nas još nisu zaživeli. Ukoliko ste razmišljali o ovoj boji, možete se odlučiti za balayage tehniku koja je trenutno veoma aktuelna i poigrati se sa nekoliko različitih nijajnsi crvene. Da li će to biti svetliji ili tamniji tonovi zavisi od vaše boje tena.

Naslovna fotografija: @rocky_barnes
Foto: Instagram

Podeli

Scroll to Top