Nove feel good serije koje će vam dodatno popraviti raspoložnje pred kraj godine

Verujemo da volite prazničnu euforiju koja polako dostiže svoj vrhunac i da poslednjih dana želite da konzumirate samo relaksirajuće sadržaje koji će vam dodatno popraviti raspoloženje. Kako je vikend idealno vreme za bindžovanje serija, u našem fokusu su se ovog puta našla tri nova naslova koji spadaju u grupu takozvanih feel good sadržaja. Reč je o serijama koje će vas opustiti poput tople kupke, ali i motivisati da donesete važne odluke i da istrajete u kreiranju promena koje su vam potrebne.

Emily in Paris

Iako je prva sezona serije Emily in Paris bukvalno dočekana na nož od strane kritike, činjenica je da publika obožava ovu ljupku priču i stylish kombinacije Lily Collins. U novoj sezoni, Emily i dalje radi za francusku PR firmu sa već svima dobro poznatim kolegama i pokušava da balansira između ljubavnog života i karijere, a pritom sama sa sobom mora da raščisti kojem muškarcu pripada njeno srce. Sve epizode dostupne su na Netflixu od 21. decembra, a dobra vest je da je već najavljeno snimanje četvrte sezone.

A Storm for Christmas

Ova lista ne bi bila potpuna bez makar jednog božićnog naslova, a naš favorit ove godine je limitirana serija A Strom for Christmas. Kao što joj samo ime kaže, u pitanju je priča o putnicima koji su zbog snežne mećave primorani da provedu praznike na aerodromu. Premisa je sledeća: grupa ljudi stiže na aerodrom u Oslu, neki kako bi dočekali voljene, neki kako bi otputovali kući, a neki kako bi odleteli na zaslužen odmor. Međutim, nevreme će ih zarobiti na aerodromu i naterati ih da poslednje sate Badnjaka provedu zajedno. Ovu seriju možete pogledati na Netflixu.

Branson

Ako ste raspoloženi za istinitu životnu priču koja će vam pokazati da ništa nije nemoguće, verujemo da će vam prijati novi dokumentarni serijal o bilioneru Richardu Bransonu. Serija od četiri epizode donosi detaljnu priču o njegovom životu i karijeri i to od formativnih godina kada je kao petnaestogodišnji tinejdžer sa disleksijom odlučio da napusti školu i pokrene časopis Student, što ga je kasnije dovelo do posla sa pločama i Virgin Recordsa. Imaćete priliku da vidite i brojne njegove kontroverzne odluke, kada je recimo pokušao da obori rekord u prelaženju Atlantika jahtom samo da bi skrenuo pažnju medija na svoju kompaniju, ali i veliku pobedu koju je odneo na suđenju sa British Airwaysom. Seriju možete pogledati na platformi HBO Max.

Tekst: INJournal magazin
Foto: Netflix, HBO Max

Podeli

Scroll to Top