Tri nove serije koje možete bindžovati ovog vikenda

Nismo se nadali da će nam početak aprila doneti sneg i decembarske temperature zbog kojih smo poželeli da ne izlazimo iz svoja četiri zida, međutim, to je razlog više da pogledamo još neku seriju pre nego što se proleće vrati u grad. Dok nestrpljivo čekamo toplije dane, u pomoć nam stižu prvi aprilski noviteti sa streaming platformi, koje možemo bindžovati već ovog vikenda. Predlozi vas čekaju u nastavku.

Schmigadoon!

Ako vam je serija Schmigadoon! ostala ispod radara, vreme je da ispravite grešku. U pitanju je muzička komedija, koja je u prvoj sezoni bila svojevrsni satirični omaž mjuziklima iz Zlatnog doba Holivuda (40-te i 50-te) dok nam druga sezona donosi sličan pogled na mjuzikle iz 60-tih i 70-tih. Odličan je izbor za sve koji žele da se slatko ismeju i zabave uz odličnu muziku.
Serija je od 5. aprila dostupna na platformi Apple TV +.

Grease: Rise of the Pink Ladies

Kao što po naslovu možete da pretpostavite, ovo je spinof voljenog mjuzikla Grease iz 1978, u kojem su glavne uloge tumačili ništa manje voljeni John Travolta i Olivia Newton-John. Grease: Rise of the Pink Ladies dešava se četiri godine ranije i donosi nam priču o osnivanju Pink Ladies grupe. Serija je od 6. aprila dostupna na platformi Paramount +.  

Tiny Beautiful Things

Nova Hulu serija zasnovana je na istoimenoj bestseller knjizi Cheryl Strayed – zbirci eseja koja je nastala nakon što je spisateljica radila kao Draga saveta u časopisu The Rumpus. Premisa je sledeća: dok se glavnoj junakinji život majke i suprige raspada, ona počinje da radi kao kolumnistkinja za rubriku Dear Sugar (Draga saveta) i, paradoksalno, pomaže sebi i svojim čitaocima da reše razne životne probleme. Serija je dostupna od 7. aprila na Hulu platformi.

Tekst: INJournal magazin
Foto: IMDb, Promo

Podeli

Scroll to Top