Januar je kao stvoren za bindžovanje, a Netflix ima tri nove serije o kojima trenutno svi govore

Januar je verovatno najbolji period u godini za bindžovanje jer kada temperature padnu ispod nule sve što želimo jeste da se ušuškamo ispod ćebeta i prepustimo zanimljivom sadržaju. U skladu sa tim, streaming platforme nam tradicionalno na početu godine donose neke od „najvećih poslastica“, a ovog meseca posebno su se izdvojila tri nova Netflixova naslova koja su izazvala pravu lavinu komentara na društvenim mrežama. U pitanju su uzbudljive, napete i zanimljive serije koje će vas bukvalno „prikovati“ za ekran. Nastavite da skrolujete.

Fool Me Once

Ovo je naslov koji je definitivno izazvao najoprečnije reakcije na internetu, a dok se gledaocima uglavnom dopada, kritičari nisu bili ni malo blagonakloni prema ovoj seriji. U pitanju je triler sa elementima misterije sa neverovatnim obrtima i napetim scenama, a nastao je prema istoimenom romanu Harlana Cobena. Glavna junakinja Maya Stern (Michelle Keegan) je bivša pripadnica vojiske kojoj se život menja iz korena nakon ubistva njenog supruga Joea (Richard Armitage). Da ne bismo spojlovali, ovo je sve što ćemo vam otkriti o Fool Me Once seriji koja ima osam epizoda od po sat vremena.

Griselda

Ako ste voleli seriju Narcos, verujemo da nećete želetu da propustite priču o Griseldi Blanco (Sofia Vergara) – ženi koja je stvorila jedan od najprofitabilnijih narko kartela u istoriji. Black Widow ili Cocaine Godmother, kako su je zvali, bila je natprosečno inteligentna žena koju često porede sa Pablom Escobarom i El Chapom. Priča prati njeno bekstvo iz Medelina u Majami, gde sa sobom vodi sinove, ali nosi i kilogram kokaina i velike ambicije da zavlada američkim kriminalnim krugovima. Njen povratak je u određenoj meri predstavljao početak javnih nasilnih sukoba, uključujući stotine ubistava godišnje, povezanih sa visokom stopom kriminala koja je zahvatila Majami 80-tih godina prošlog veka. S druge strane, u seriji je prikazana i njena nežna i emotivna strana koju je pokazivala u odnosu sa sinovima.

Berlin

Berlin je prava poslastica za ljubitelje serije La Casa de Papel! Prequel popularne serije fokusira se na život najkontroverznijeg lika, po kome i nosi ime. U skladu sa tim, otkriva nam njegovu prošlost i avanture pre ključnog pljačkanja banke u originalnoj seriji. Spin-off ima malo drugačiju atmosferu, više se fokusira na privatne živote likova i daje nam dublji uvid u intimu i unutrašnji svet glavnog protagoniste. Kroz osam epizoda, očekujte uzbudljivu akciju, ali i važne dijaloge koji će vam omogućiti dublje razumevanje serije La Casa De Papel.

Tekst: INJournal magazin
Foto: Instagram (@jessinowo)

Podeli

Scroll to Top