Tri odlična trendy trika koje će obožavati sve devojke nižeg rasta

U svetu u kome dizajneri uglavnom stvaraju svoju odeću imajući na umu devojke idealne visine odnosno one koje su visoke između 170 i 175 cm, ženama koje su nižeg rasta ponekad može postati prava noćna mora da pronađu trendy modele koji će im lepo stajati. Iako se čini da su niske dame već shvatile kakvi modeli im najbolje pristaju, ponekad im je ipak potrebna pomoć stručnjaka, kako ne bi napravile grešku i učinile sebe vizuelno još nižima nego što jesu ili debljim.
Upravo zbog toga zainteresovali smo se za savete uspešnih stilista svetskih celebrity ličnosti – Emilyje Currenti Meritt Elliott. One su dale svoje predloge o tome šta bi dame koje su nižeg rasta trebalo da nose ove sezone, a da pritom izgledaju odlično. Nadamo se da će vam se dopasti njihovi saveti!

#1 Suknje sa visokim strukom koje imaju šlic siguran su pogodak

Suknja: Mango
Suknja: Mango

#2 Farmerke sa širokim nogavicama i dubokim strukom. Kombinujte ih sa visokom petom i to tako da vam se štikla jedva nazire ispod nogavice.

Farmerke: Mango
Farmerke: Mango

#3 Dugi kaputi minimalističkog kroja nisu samo trend već su i odličan odevni komad u kome ćete izgledati više. Kada birate odgovarajući model, najvažnije je da vam lepo stoje u predelu ramena

Kaput: AYR The Stockholm
Kaput: AYR The Stockholm

Podeli

Scroll to Top