Tri outfit predloga za predstojeći vikend

Nakon ledenog talasa konačno smo dočekali osetan porast temperature što znači da više ne moramo da odustajemo od aktivnosti u kojima volimo da uživamo za vreme vikenda. Ukoliko subotu i nedelju nećete provesti van grada, verujemo da ste već isplanirali druženje sa prijateljima, obilazak omiljenih kafića i restorana ili odlazak u šoping. Šta god da imate u planu, sigurno ćete želeti da ponesete garderobu u kojoj ćete se osećati prijatno, a da pritom izgledate chic i atraktivno. Inspiraciju za efektne vikend kombinacije i ovog puta potražili smo na Instagram profilima vodećih influenserki, koje poslednjih dana vešto spajaju aktuelne trendove i zimske klasike. Među komadima koje trenutno najčešće nose našli su se kaputi, kape, farmerke i pletivo, a kako ih kombinuju pogledajte u nastavku.

BACK TO BASIC

@darjabarannik

Vikend je idealan tajming da ponesete omiljene basic komade, a ukoliko ih vešto iskombinujete lako ćete izbeći monotoniju. Crni džemper i farmerke izgledaće potpuno drugačije ako u ovu stilsku jednačinu dodate belu majicu i efektan kaput.

MASSIMO DUTTI,
cena: 29.990 din.

H&M,
cena: 2.699 din.

MASSIMO DUTTI,
cena: 9.990 din.

ZARA,
cena: 849 din.

ZARA,
cena: 1.590 din.

ZARA,
cena: 2.990 din.

SVI TI SLOJEVI

@emilisindlev

Ako volite oversized siluete i grunge estetiku, ovo je pravi izbor za vas. Kožne pantalone opuštenog kroja u paru sa rolkom, blejzerom i predimenzioniranim kaputom uvek izgledaju efektno, posebno ako ponesete blejzer u neon nijansi.

HUGO,
cena: 26.495 din.

CHRISTOPHER JOHN ROGERS,
net-a-portet.com

ZARA,
cena: 3.290 din.

H&M,
cena: 1.199 din.

MANGO,
cena: 3.990 din.

GRADSKI CHIC

@tamara

Verujemo da su vam pantalone i farmerke već dosadile, pa bi ovog vikenda mogli da ih zamenite mini suknjom. Model sa razigranim printom i ostatak outfita u crnoj boji svakao će biti pun pogodak.

ZARA,
cena: 12.990 din.

ZARA,
cena: 2.990 din.

SCOTCH&SODA,
cena: 8.994 din.

BOTTEGA VENETA,
net-a-porter.com

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @emilisindlev
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top