Tri outfita Olivie Palermo idealna za svaku poslovnu priliku

Poslovni izgled možda zvuči pomalo zastrašujuće po ovim tropskim vrelinama, ali ako pomislite na muškarce u odelima i košuljama sa kravatama, potsetićete se zašto je lepo biti žena. Željeni efekat ćete postići vrlo lako uz pravilan odabir „business look“ komada. Osvežavajuća modna inspiracija uvek je dobrodošla, naročito kada je reč o izboru outfita u vremenskim uslovima koji nam ne dozvoljavaju previše poigravanja.
Ovog puta, pomoć stiže od najprestižnije svetske trendseterke Olivie Palermo koja je nam večita modna inspiracija. Trendy Njujorčanka nikada ne pravi styling greške, pa i kada je reč o poslovnom look-u koji u njenoj režiji uvek izgleda sofisticirano i očaravajuće. Za vas smo pripremili tri odlična outfita Olivie Palermo koji su idealni za poslovne prilike.

# Poslovni sastanak

1p op 22715

Ovaj look vam možda izgleda smelo, a zapravo je vrlo jednostavan. Formula je samo dobro uklopiti prugastu majicu sa prugastim pantalonama. Na svakom poslovnomsastanku uz ovakav outfit ostavićete odličan utisak.

# Ručak sa klijentom

2p op 22715

Ništa ne izgleda tako chic kao all black kombinacija. Naročito kada uparite cool pantalone i opuštenu bluzu. Potrudite se samo oko izbora asesoara koji će svaku kombinaciju „podići na viši nivo“.

# Casual Friday

1p opz 25515

Možda farmerke nisu idealan odevni predmet za business look, ali petkom sebi možete dozvoliti ovakav modni izgled. Jer dok se spremamo za vikend, casual je dozvoljen. Jeans kombinujte sa sakaom i zanimljivim cipelama.

Podeli

Scroll to Top