Twiggy Is Back: Nova ambasadorka brenda „L`oreal Professionnel“ za Veliku Britaniju

Ona je i dalje u trendu! Nakon višedecenijske pauze, kultni model Twiggy čije je pravo ime Lesley Lawson ponovo se vratila u svet mode. I to na velika vrata. Ona je proglašena ambasadorom „L’Oreal Professionnel“ proizvoda za kosu za tržište Velike Britanije. Time su pridružila odabranom društvu Helen Mirren i Jane Fonde koje takođe sarađuju sa prestižnim francuskim brendom. U jeku, čini se velike revolucije, kada jurnjava za mladošću sve više postaje out, ovaj potez kozmetičkog giganta ni malo nas nije iznenadio. A šezdesetpetogodišnja Twiggy tvrdi da se raduje predstojećoj saradnji.

– Apsolutno sam oduševljena što sam postala brand ambasador linije „L’Oréal Professionnel“. Jer ja istinski verujem u veštine profesionalnih frizera koji koriste ove proizvode i zbog toga sam istinski ponosna – rekla je Twiggy povodom nove saradnje i dodala:
– Moja kosa je oduvek bila važan deo mene i veliki deo mog imidža dugi niz godina. Nadam se da ću, kroz ovu kampanju, podstaknuti žene da budu sigurne u njihov lični stil i da se nikada ne boje da isprobaju nešto novo.

1p tlp 21115

Manekenka koja je slavu stekla sredinom šezdesetih godina prošlog veka i to zahvaljujući prepoznatljivoj kratkoj kosi, za potrebe snimanja kampanje ponovo je sarađivala sa svojim frizerom Danielom Galvinom koji je pre četrdeset godina stvorio njen prepoznatljiv imidž. Tako je „L’Oreal“ ponovo ujedinio stare prijatelje.

– Mi smo radili na početku njene karijere tokom šezdesetih godina kada smo je Leonards, verojatno najpoznatiji frizer tog vremena, i ja potpuno transformirali. Taj makeover ju je, preko noći, učinio svetskim modelom broj jedan – rekao je Galvin, a čuvena plavupa se složila sa njim:

– Transformacija kose me je učinila zvezdom i zbog toga je lepa ova saradnja sa „L’Oréal Professionnel“. Daniel Galvin mi je zato za potrebe ove kampanje vratio boju kose koju sam imala i te 1966. godine – tvrdi modna ikona.

2p tlp 21115

Podeli

Scroll to Top