U fokusu: Letnje kombinacije španske blogerke Zine Charkoplie

Zina Charkoplia koja stoji iza bloga Fashionvibe dolazi iz Španije, a spada u najbolje blogerke u svojoj zemlji, ali i čitavom svetu. Ona uvek izgleda chic i ženstveno, a može slobodno poneti titulu devojke koja na najbolji način ume da implementira vladajući trend u svoj lični stil. Stoga ne čudi da je većina njenih odevnih kombinacija ovog leta inspirisana veselim duhom sedamdesetih, baš kako to svetska modna scena nalaže. Ukoliko vam je ponestalo ideja kako da kombinujete boho komade, posetite Zinin blog, jer ona to radi bez greške.
Bela i bež boja, gladijator sandale i omiljena YSL torba, poslednjih sedmica sastavni su deo većine njenih stylinga. Kao omiljene brendove odeće, ova talentovana blogerka sa adresom u Barseloni ističe Zaru tako da je na fotografijama često možete videti u najnovijim modelima iz njihovih kolekcija, ali i & Other Stories, Topshop i Adidas. Dok kada je reč o dizajnerskim komadima preferira one sa potpisom YSL i Chloe.
Svaki njen outfit vrti se oko jednog statement komada koji je ključan u kombinaciji, a Zina se može pohvaliti i titulom blogerke koja ima najveći broj cipela. Više od 200 pari!


Foto: Fashionvibe.net

Podeli

Scroll to Top