U fokusu: Letnje Street Style kombinacije Gigi Hadid

Svakih nekoliko godina na modnoj sceni se pojavi nova generacija devojaka kojima se ubrzo pripiše status „it“ lica koja svi žele da vide. Uz Kendall Jenner, svoj „it“ trenutak trenutno proživljava i njena dobra prijateljica Jelena Noura Hadid poznatija po nadimku Gigi. Dvadesetogodišnja lepotica pravo je oličenje kalifornijske devojke. Duga plava kosa sa sunčanim pramenovima, preplanuo ten i plave oči, njeni su glavni aduti kojima osvaja modne urednike i potencijalne klijente.
Gigi ima ugovore sa vodećim svetskim brendovima kao što su Givenchy, Marc Jacobs, Balmain, Maybelline, Guess, Topshop, a pojavljuje se i u najpopularnijim modnim časopisima. Ćerka Yolande Foster i Mohameda Hadida stekla je armiju fanova i zahvaljujući svom urbanom stilu kome su posvećene stranice modnih blogova, foruma i tumblr profila, a na Instagramu ima više od pet miliona pratilaca.
Tinejdžerke širom sveta kopiraju njen stil odevanja, a to nas ne čudi, s obzirom da top model ne pravi greške pri izboru garderobe. Njene red carpet i street style kombinacije podjednako su savršene, a ovog puta odlučili smo da se fokusiramo na njene svakodnevne outfite.
Poput većine mladih modela Gigi vešto spaja high street i high end komade, dok svoj stil opisuje kao miks između kalifornijske devojke sa plaže i njujorškog modela. Ovog leta najčešće smo je viđali u farmerkama (omiljene su joj Rag&Bone) i topovima, a kada je izbor obuće u pitanju, najčešće je nosila patike sezone – Adidas Superstar.


Podeli

Scroll to Top