U fokusu: Stil talentovane Anite Dujić Veljače

Graciozna lepotica Anita Dujić Veljača već sa petnaest godina uplovila je u fashion svet  kao model, pa je tinejdžerke dane provodila na pistama širom planete. Iskustvo koje je tada stekla od neprocenljivog je značaja, a manekenstvo joj se „uvuklo pod kožu“ i uvek je spremna za novu avanturu u tom poslu.

ch1

Međutim, samo poziranje ispred foto-objektivna ne zadovoljava veseo i radoznali duh ove dame istančanog ukusa i decentnog stila. Zato se poslednjih godina sve više bavi scenografijom, a na listi projekata u kojima je radila su dve sezone serije „Igre presola“, ali i hrvatskih TV saga „Stela“ i „Zora Dubrovačka“.

ch3

Svoju kreativnost Anita pretače i u blog „ChinaSoulMate“  u kome čitaoci mogu da vide njene digitalne beleške sa zanimljivih putovanja, recepte njenih omiljenih jela, korisne savete o kozmetičkim proizvodima ili o talentovanim stvaraocima kojih nema često u medijima. Među zanimljivim temama su i njene odevne kombinacije koje takođe redovno deli sa čitaocima. Jer svoj osećaj za estetiku, ova tridesetogodišnjakinja odlično izražava i kroz jedinstveni stil odevanja.

ch4

Talentovana brineta već godinama važi za jednu od najbolje stilizovanih Hrvatica koje plene posebnom energijom i besprekornim odevnim kombinacijama gde god da se pojave. Ona je pravi primer žene koja nosi garderobu sa stavom. I najjednostavniji stajling na njoj izgleda efektno dok smeliji odevni komadi nikada ne mogu biti dominantni u odnosu na njenu harizmu.

ch9

ch8

ch6

ch5

Podeli

Scroll to Top