U high street radnjama smo pronašli „dupe“ verzije trenutno najpopularnije dizajnerske obuće

Odavno smo navikli da nam high street brendovi svake sezone donose obuću inspirisanu modelima koje smo videli na modnim pistama, pa ni aktuelne kolekcije nisu izuzetak. Kao što smo vam nedavno pisali, Zara je ovog puta lansirala mokasine koje se kopčaju sa strane inspirisane Pradinim modelom, zatim moto čizme koje podsećaju na rasprodati Miu Miu par, kao i slingback potpetice po uzoru na čuveni Gucci model. Međutim, ni drugi pristupačni brendovi ne zaostaju za Zarom. Zato smo zavirili u novu ponudu Massimo Duttija i Manga i pronašli nekoliko verzija trenutno jako popularnih cipela i čizama.

Tako smo u aktuelnoj kolekciji brenda Massimo Dutti možete naći duboke čizme sa kitten potpeticom inspirisane popularnim Toteme modelom, koji nose mnoge modne insajderke, od Giorgije Tordini i Annemiek Kessels do Rosie Huntington-Whiteley. Massimo Dutti verzija takođe je izrađena od teleće kože i ima potpuno istu siluetu, jedina razlika je to što ne dolaze u paru sa kroki printom. S druge strane, španski brend je ponudio gotovo identične gležnjače sa kroki efektom, kakve takođe možemo naći i u ponudi kuće Toteme.

S druge strane, u novoj Mangovoj kolekciji pronašli smo slingback cipele sa kitten potpeticom koje su gotovo identične kao trenutno jako popularni Miu Miu runaway model, ali i baletanke sa cirkonima inspirisane modelom kuće Alaïa, oko kog je proteklih meseci vladao veliki hype.
U nastvaku pogledajte najzanimljivije dupe verzije popularne dizajnerske obuće koje smo pronašli u novim kolekcijama pristupačnih brendova.

MASSIMO DUTTI,
cena: 24.990 din.
MASSIMO DUTTI,
cena: 22.990 din.
SAINT LAURENT,
mytheresa.com

Test: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @chamillecharriere
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top