H&M je predstavio još jednu uzbudljivu kolaboraciju

H&M odavno je stekao reputaciju brenda u čijoj se ponudi često nalaze kolekcije nastale u saradnji sa čuvenim kućama. Nakon što su nam u avgustu predstavili komade nastale u kolaboraciji s brendom Richard Allan i dok čekamo novembar kada će predstaviti ekskluzivnu kolekciju koju je dizajnirao Giambattista Valli, iz H&M-a stiglo nam je još jedno iznenađenje. Naime, od 3. oktobra u svim radnjama ove švedske kuće u prodaji će se naći novi komadi koje su njihovi dizajneri osmislili u saradnji s kreativnim studijom brenda Pringle of Scotland, poznatom po kvalitetnom pletivu.

2hm 26919

– Pringl of Scotland iza sebe ima dosta kolaboracija, a ova poslednja sa H&M-om bila je zaista inspirativna. Uvek smo u potrazi za novim načinima na koji ćemo prikazati DNK naših tradicionalnih džempera i iskreno se nadamo da će ova saradnja, gde su argajl i pletenina predstavljeni razigrano i sportski, oduševiti naše kupce i doći do novih uz pomoć H&M-a – rekla je Kejti Valas, brend direktorka u Pringle of Scotland.

3hm 26919

Poznata argajl šara i žakard prisutni su u novoj kolekciji, ali sa suptilnom doradom. Ključni komadi imaju uglavnom pačvork ton i teksturu, spojeni su retro šara romboida sa teškom rebrastom vunom, a tu su i kratki džemperi sa V izrezom i balon rukavima. Tradicionalna prediva utkana su u seriju oversized džempera, duksevi-haljine imaju rajsferšluse, dok udobni duksevi, uske helanke, kao i kape i šalovi imaju odštampan logo. Paleta boja prepuna je jesenjih tonova poput boje senfa, biskvita i golubije sive, sa neočekivanim uplivom neon žute.

4hm 26919

– Saradnja sa Pringle of Scotland, brendom sa tako bogatom i impresivnom istorijom, bila je veoma zabavna. Kako bismo kolekciji dali mladalači i sporstki duh, malo smo preradili legendarni argajl i žakard, a ponosna sam što smo od materijala uspeli da iskoristimo reciklirani poliester i vunu, kao i organski pamuk. Jedva čekam da vidim kako će naši kupci na svoj i jedinstven način nositi komade iz ove kolekcije – izjavila je Marija Ostblom, glavna dizajnerka ženske odeće u H&M-u.

5hm 26919

Foto: Promo

Podeli

Scroll to Top