Udobne pidžame idealne za izležavanje tokom praznika

Mada je doček Nove godine do sada bio rezervisan za velike žurke i dobar provod, narednih dana ćemo zbog epidemiološke uglavnom biti kod kuće. Vreme provedeno u toploj atmosferi sopstvenog doma može biti odlična prilika da pročitate knjigu koja već dugo stoji na vašem noćnom stočiću ili da odgledate novu hit seriju, ali i da čitav dan provedete u pidžami. Udobne pidžame neretko su najbolja opcija za izležavanje ispred televizora, a svi znamo i da je na pidžama partijima uglavnom najbolja zabava.

@camilacoelho

@camillacarril

S obzirom na to da smo dobar deo godine proveli u karantinu, među modnim trendovima istakla su se i nekoliko modela pidžama, a trenutno su najpopularnije pidžame na kopčanje sa elegantnom kragnom. Uglavnom su izrađene od viskoze i satena, a neretko i od pamuka. Ove modele poslednjih meseci često gledamo na Instagramu, jer modne blogerke dane kod kuće često provode u ovim udobnim komadima.

@leoniehanne

@leoniehanne

Ako još uvek ništa niste kupili sebi za Novu godinu, udobna i elegantna pidžama može biti jedan od najboljih poklona koji sebi možete da priuštite. Velike high street kuće u ponudi imaju odlične modele u nežnim pastelnim i neutralnim bojama, sa zanimljivim printovima i drugim motivima. Pretražili smo ponudu mnogih brendova, kao što su Oysho, Women’secret, Lindex i Intimissimi, koji se već godinama ističu kao najpopularnija imena kada su u pitanju udobne i lepe pidžame, pa sve do švedskog H&M-a i domaćeg proizvođača Extreme Intimo, a u nastavku vam donosimo naše omiljene modele.

 

EXTREME INTIMO,
cena: 2.699 din.

EXTREME INTIMO,
cena: 4.499 din.

LINDEX,
Gornji deo: 1.790 din.
Donji deo: 1.790 din.

LINDEX,
Gornji deo: 2.010 din.
Donji deo: 2.010 din.

LINDEX,
cena: 2.870 din.

LINDEX,
cena: 2.870 din.

OYSHO,
Gornji deo: 2.290 din.
Donji deo: 2.490 din.

OYSHO,
Gornji deo: 2.490 din.
Donji deo: 2.790 din.

OYSHO,
Gornji deo: 2.290 din.
Donji deo: 1.990 din.

H&M,
Gornji deo: 2.699 din.
Donji deo: 2.199 din.

H&M,
cena: 3.999 din.

INTIMISSIMI,
cena na upit

INTIMISSIMI,
cena na upit

WOMEN’SECRET,
cena na upit

WOMEN’SECRET,
cena na upit

WOMEN’SECRET,
cena na upit

WOMEN’SECRET,
cena na upit

Naslovna fotografija: @rocky_barnes
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top