Unikatni nakit koji nikada ne izlazi iz mode

Decentan nakit najbolji je začin svakog outfita. U poslednjih nekoliko godina, na svetskom ali i našem tržištu, pojavilo se mnogo malih radionica sa originalnim komadima, od onih minimalističkih do uspečatljivih i nesvakidašnjih. Među njima su se, svojom jedinstvenošću, istakle dve drugarice Ines Jevrosimović i Nataša Peskarenić koje modni znalci pamte kao manekenke sa ozbiljnim karijerama. Upravo je rad u svetu mode bio inicijana pokretačka snaga da stvore brend jednostavnog naziva Hand Made by Ines&Nataša.

1in 22917

– Obe smo dugo bile u svetu mode, najpre kao modeli dok je kasnije Nataša radila kao stilista, a ja sam se oprobala kao modni urednik u jednom domaćem časopisu – počinje priču o brendu Ines i dodaje:
– Spontano smo počele da se bavimo izradom nakita. Najpre smo napravile nekoliko komada za sebe, to se veoma dopalo našim prijateljicama pa smo došle na ideju da bi to mogao da nam bude hobi. Prodaja je od samog početka bila odlična, a naše ideje su se nizale jedna za drugom.
Ono što ovaj brend čini posebnim jeste želja njegovih dizajnerki da svaki komad bude unikatan, a zahvaljujući promišljenom izboru materijala i kvalitetu izrade, uspele su da se izdvoje na tržištu.

2in 22917

– Ne pratimo slepo trendove, ali se trudimo da u svoj dizajn uklopimo ono što je aktuelno. Naš nakit je takav da nikada ne izlazi iz mode, pa čak i ogrlice koje smo napravile pre četiri godine i dalje su atraktivne i u trendu. Nedavno smo osvežile kolekciju sa zlatnim detaljima. Tu su kolutovi od 14kt zlata, kao i krstići i pločice koje svako može, po želji, da izgravira – tvrdi Ines koja je sa svojom partnerkom nedavno počela da dizajnira i kape i šešire:

3in 22917

– Jako smo ponosne na taj deo našeg rada jer su komadi koje pravimo drugačiji od ponude na tržištu.
Nakit brenda Ines&Nataša može se pronaći u beogradskim radnjama Koncept 45.0 i VidiVidi dok su šeširi i kape izložene u Distante centru i radnji Fratelli e Amici.

4in 22917

Podeli

Scroll to Top