Upoznajte La Fave by nature prirodnu kozmetiku koju će vaša koža obožavati

Visokokvalitetna prirodna kozmetika već dugo je hit u svetu, a poslednjih godina osvaja i naše tržište koje polako postaje svesno svih štetnih uticaja koje hemijske supstance putem kože mogu imati na čitav organizam. U skladu s tim, sve češće imamo priliku da se upoznamo s malim proizvođačima prirodne kozmetike čiji su preparati napravljeni s mnogo ljubavi, a posebnu pažnju među njima privukao nam je brend La Fave by nature. Kvalitet proizvoda ovog brenda prati i odgovarajući vizuelni identitet, a čitavu priču pokrenula je Sanja Stojanović, inženjer arhitekture iz Niša.

1lf 2819

– Dugo sam imala problem sa suvom kožom, dermatitisom, perutanjem… Probala sam mnoge skupe preparate koji nisu davali rezultate, sve dok pre tri godine nisam dobila recept koji se sastojao od kombinacije nekoliko negujućih ulja zahvaljujući kom sam uspela da pružim svojoj koži sve što joj je bilo potrebno. U međuvremenu sam obogatila recept kojim sam negovala kožu čak i tokom trudnoće i dojenja. Upravo u tom periodu poželela sam da i drugim ženama omogućim da probaju ovaj potpuno prirodan proizvod – počinje priču Sanja i nastavlja:
– Kada sam odlučila da pokrenem vlastiti brend najvažnije mi je bilo da sve sirovine koje će se naći u proizvodima budu 100% prirodne i najkvalitetnije, a pošto sam veliki esteta odmah zatim bilo mi je važno da stvorim prepoznatljiv vizuelni identitet koji će nadograditi čitavu priču.

2lf 2819

U svom asortimanu La Fave by nature za sada ima tri proizvoda – ulje Glow za negu lica i tela, ulje za lice Youth na bazi argana i piling za telo Smooth, koje pored piling cestica sadrzi 5 ulja.
– Kao što sam već rekla svi preparati potpuno su prirodni, a oslonili smo se na moć negujućih ulja argana, avokada, kokosa, badema, nekih etericnih ulja, vitamina B6 dok scrub čestice čine braon secer, himalajska so i kokos. Meni je omiljeni sastojak eterično ulje lavande, koje se nalazi u sva tri proizvoda, jer u kombinaciji s drugim uljima, umiruje organizam – priča nam Sanja i objašnjava zašto je prirodna kozmetika njen izbor:
– Kozmetički proizvodi dobijeni hemijskim putem štetni su za ljudski organizam. Nekada je njihovo dejstvo odmah vidljivo jer naša koža reaguje, a nekad ne dolazi do reakcije, što je lošija varijanta jer nastavljamo da koristimo te proizvode. Možda je najbolji pokazatelj koliko su štetni, činjenica da su deca danas postala sve manje otporna na razne hemijske supstance.

4lf 2819

Nasuprot preparatima iz masovne industrijske proizvodnje, La Fave by nature proizvodi bezbedni su čak i za trudnice, žene koje doje, pa čak i decu. Ipak, naša sagovornica naglašava da to nisu ulja koja su namenski pravljena za negu kože dece i beba, iako ne mogu da im naštete.
– La Fave by nature proizvodi idealni su za žene u svim životnim dobima. S obzirom na to da sadrže arganovo ulje koje je veoma efikasno u borbi protiv bora i strija, idealne su za zrele godine, ali su odlični i za mlađe devojke koje žele preventivno da deluju na pojavu prvih znakova starenja. Svi naši dosadašnji kupci oduševljeni su rezultatima jer im koža već nakon prve upotrebe postaje mekša i nežnija.

5lf 2819

La Fave by nature proizvode možete poručiti putem njihove zvanične Instagram stranice.

3lf 2819p

Foto: Promo

Podeli

Scroll to Top