Urban Decay ima novu tečnu podlogu i korektor koje želimo da probamo

Leto se polako završava, a dolazak nove sezone podrazumeva i mnoge promene u make-up rutini. Pre svega, umesto laganih podloga koje smo birali tokom leta ponovo ćemo početi da koristimo tečni puder sa solidnom prekrivnom moći, ali to ne znači da ćemo birati formule koje stvaraju osećam maske na licu. Naprotiv, prirodni izgled kože i dalje je vodeći trend, pa nam je potrebna podloga kojom ćemo moći da prekrijemo sve nesavršenosti, a koja se neće videti na našem licu.

1ud 29819

U skladu s ovim zahtevom mnoge beuaty kuće lansirale su nove formule, među kojima je i lagani tečni puder Stay Naked brenda Urban Decay. Podloga sadrži novu mat, vodootpornu i vegansku formulu za osećaj prave kože, traje 24 sata i protivi se ideji o jednom univerzalnom puderu koji odgovara svima. Inovativna formula srednje pokrivne moći, koja se može povećati nanošenjem dodatnih slojeva, ističe pravu boju kože, uključujući glavni ton i suptilne podtonove. U ponudi je čak 30 nijansi koje su podeljenje prema 9 intenziteta, 3 glavna tona i 7 podtonova.

2ud 29819

U paru s ovom podlogom dolazi i visokoprekrivajući korekror Stay Naked u čak 25 različitih nijansi među kojima će svako pronaći svoju pravu. Prilikom kreiranja nijansi, kreatori ove formule uzeli su u obzir sve glavne tonove i podtonove kože kako bi ova veganska formula izgledala potpuno prirodno. Korektor delimično ima mat efekat, a osmišljen je tako da traje ceo dan i celu noć, bez potrebe za popravljanjem. Aplikator ima najzaobljeniji vrh do sada, pa ravnu stranu možete upotrebiti za precizno i umereno nanošenje, a ako vam je potrebno dodatno prekrivanje nanesite veću količinu korektora zaobljenim delom. Oba proizvoda kod nas će se naći u prodaji od sledeće nedelje u Sephora parfimerijama.

Foto: Promo

Podeli

Scroll to Top