Ove jeseni nas očekuje prvi srpski Porter Show

Ove jeseni Srbija dobija novu modnu manifestaciju – PORTER Show. Organizator događaja je mladi fotograf Đorđe Bukvić čija je vizija promocija domaćih dizajnera na drugačiji, nekomercijalan način. Porter će se ove godine održati 31. oktobra u Pivnici u Kragujevcu, a cilj je da se svake godine seli u drugi grad, kako Beograd ne bi ostalo jedino mesto na modnoj mapi Srbije.
U jedinstvenom, rustičnom ambijentu svoje nove kolekcije ovog puta će prikazati Tamara Jarić, MATES, Amina Hasanbegović, Sirogojno Style Company, Lada Dragović i Branka Ćatić. Umesto klasičnog runaway-a, njihov rad će biti predstavljen kroz show praćen odličnim svetslostnim i zvučnim efektima i odličnom scenografijom.
Porter Show je podržala i nevladina organizacija „Mladi“, a čitava manifestacija imaće humanitarni karakter. Osim donacija sponzora, gosti će imati priliku da daju svoje donacije na samom eventu, a čitav prilog namenjen je za objanavljanje predškolske ustanove Nada Naumović u Kragujevcu.

1p p 241015

Napomena: Posetite INJournal na Facebook-u. Sve čitaoce očekuje nagradna igra, a najuspešniji će osvojiti dve ulaznice za PORTER Show.

Podeli

Scroll to Top