Uskoro stiže nastavak kultne serije Bekstvo iz zatvora

Kultna TV serija „Bekstvo iz zatvora“ vraća se na male ekrane sa devet novih, uzbudljivih epizoda. Kao i u prethodne četiri sezone, članovi ekipe i ovog puta beže iz zatvora širom sveta kako bi spasili jednog od svojih. Potpuno novu avanturu karakterišu prepoznatljiva uzbuđenja i neizvesni obrti, koji su proslavili ovu priču.

Dominic Purcell
Dominic Purcell

Delom snimana na lokaciji u Maroku, nova sezona serije ponovo okuplja Wentwortha Millera, Dominica Purcella, Saru Wayne Callies, Amauryja Nolasca, Roberta Kneppera, Rockmonda Dunbara i Paula Adelsteina u svojim prepoznatljivim ulogama, zajedno sa tvorcem Paulom T. Scheuringom, koji se vraća iza kamere. Serija će u Srbiji imati premijeru u četvrtak 6. aprila, u 22.00 na FOX kanalu.

Sarah Wayne Callies
Sarah Wayne Callies

Novi deo priče počinje tako što se pojavljuj nagoveštaji koji ukazuju na to da bi Michael, za kog se mislilo da je mrtav, mogao da bude živ, a Lincoln i Sarah smišljaju plan za najveće bekstvo svih vremena. Tri najozloglašenija kriminalca pobegla iz River State zatvora, Sucre, T-Bag i C-Note vraćaju se u akciju. Sada kada je Michael iza rešetaka ozloglašenog zatvora Ogigija u Jemenu, opasnost je jednako stvarna izvan zatvora kao što je i u zatvoru.

3pb 31317

Podeli

Scroll to Top