Uspeh brenda Lisca na proteklom sajmu donjeg veša u Parizu

Najveći evropski sajam donjeg veša, na kom se predstavljaju kolekcije za sledeću sezonu održan je i ove godine u Parizu u salonu International de la Lingerie. Ovaj jedinstveni događaj privukao je skoro 500 najvećih robnih marki veša i spavaćeg programa, koje su predstavile svoje kolekcije za jesen i zimu 2015.
I ovoga puta su stručnjaci među izloženim kolekcijama odabrali modele koji su nosioci modnih trendova za prestojeću sezonu i istakli ih na forumu Trendi. Među izabranim modelima bilo je čak šest Liscinih kreacija. Prva je priča o ženskoj senzualnosti sa raskošnom čipkom, smelom prozirnošću i originalnim krojevima, koja podseća na hedonizam iz tridesetih i četrdesetih godina prošlog veka, a druga priča je o povratku prirodi i osećaju slobode, mekim materijalima, šumskim i zemljanim bojama, opuštenim modelima koje prosto morate posedovati.

1p lp 7215

Neke zavodljive modele iz kolekcije Lisca jesen/zima 2015. posetioci su mogli da vide i na modnoj reviji koja je dočarala luksuz i hedonizam priče o Velikom Getsbiju. Čipka i vez, prozirnost, kristali i sjaj, zavodljiva crna, bezobrazna crvena ili sanjalačka zelena – sve je to privuklo goste na Liscin izložbeni prostor. Lisca je takođe bila uključena i na reviju Selection, na kojoj je bio predstavljen „slatki izbor“ najboljih po odluci organizatora.

2p lp 7215

Na izložbenom prostoru, na kome su donji veš razgledali postojeći i potencijalni poslovni partneri i predstavnici stručnih medija, ekipi se pridružila i manekenka Natalija Osolnik. Modni sajam u Parizu je odlična polazna tačka za otvaranje novih mogućnosti, a ujedno je i istaknutost robne marke po izboru stručnjaka i organizatora sajma, takođe priznanje Liscinom timu dizajnera, kao i potvrda da je Lisca sve značajnija na evropskom tržištu donjeg veša kao i važan nosilac trendova, koji se nikako ne sme zapostaviti u budućnosti.

4p lp 7215

3p lp 7215

Podeli

Scroll to Top