Uspešni skaut Alexis Louison učestvovao u izboru Elite Model Look finalista

Na finalnom Elite Model Look kastingu održanom nedavno u Beogradu izabrani su učesnici srpskog izbora za najprestižnije takmičenje modela na svetu. A samo finale u našoj zemlji biće organizovano krajem juna u emisiji „Ami G show“ kada ćemo saznati ko će biti predstavnici Srbije na svetskom izboru za 2015. godinu. Direktorka agencije Models Inc., Danijela Dimitrovska – Amidžić u izboru finalista imala je pomoć iz agencije Elite Pariz tačnije od Alexisa Louisona, jednog od najboljih skauta na svetu koji je specijalno za ovu priliku stigao u Beograd.
Agencija Models Inc. je prva koja je u regionu organizovala i Elite izbor za muškarce, pa će tako Srbija ove godine na svetskom Elite Model Look izboru imati i muškog predstavnika.
Finalistkinje Elite Model Look Srbija 2015. su: Bojana Vasić iz Novog Sada, Sanja Dončić iz Kraljeva, Tanja Dončić iz Kraljeva, Nađa Kljajić iz Kruševca, Ljubica Štrbac iz Valjeva, Jana Maksimović iz Beograda, Aleksandra Knežević iz Beograda, Anđela Stevanović iz Požarevca, Kristina Radisavljević iz Zaječara i Nađa Vlahović iz Beograda. Finalisti Elite Model Look Srbija 2015. su: Boško Pejović iz Beograda, Branimir Stanojević iz Novog Sada, Aleksa Vasić iz Novog Sada, Đorđe Trifunović iz Beograda, Miloć Đurđević iz Kruševca, Dejan Eganović iz Beograda, Ilija Arnaut iz Sombora i Saša Vujasinović iz Pančeva.

1p ef 5615

2p ef 5615

Podeli

Scroll to Top