Veliki uspeh srpskih dizajnera na London Fashion Week-u

Tokom London Fashion Week-a, u okviru programa Fashion Scout, održan je Belgrade Fashion Week Showcase. Tom prilikom, svoj rad su predstavili domaći dizajneri – Ana Ljubinković, Budislava Keković, Ivana Pilja, George Styler i Vlada Savić koji su izabrani od strane internacionalnog žirija nakon konkursne revije na prethodnoj Nedelji mode u Beogradu.

Ana LJubinković
Ana LJubinković

Najvažniji cilj ovog projekta je postignut jer je kreativnost i potencijal srpskog modnog dizajna predstavljena na pravi način. Revija je održana u Freemasons’ Hall-u, jednoj od najznačajnijih londonskih građevina poznatoj po svom Art Deco stilu koja se nalazi u srcu Covent Garden-a. Pohvale koje stižu od strane internacionalnih modnih stručnjaka i čitave modne javnosti još jedna su potvrda kvalitetnog rada i svakako će biti dodatni vetar u leđa ne samo dizajnerima koji su ovoga puta predstavili svoje kolekcije u Londonu nego i celokupnoj modnoj sceni u Srbiiji.

Vlada Savić
Vlada Savić

Najnovije kolekcije pomenutih dizajnera, domaća publika imaće prilike da vidi tokom narednog beogradskog Black ‘n’ Easy Fashion Week-a koji će biti održan u periodu od 2. do 10. novembra 2015. godine.

Budislava Keković
Budislava Keković
Ivana Pilja
Ivana Pilja
George Styler
George Styler

Podeli

Scroll to Top