VENOM Platinum: Priuštite svojoj koži luksuznu negu sa prvim hijaluron gelom

Proizvodi sa hijaluronskom kiselinom već dugo su popularni u kozmetičkoj industriji, ali ukoliko želite da svojoj koži priuštite potpunu hidrataciju i volumen izaberite za sebe VENOM Instant Perfection hijaluron. Jedinstveni proizvod na našem tržištu sadrži maksimalnu koncetraciju hijaluronske kiseline koja je moguća za površinsku upotrebu. Ovaj aktivni, napredni proizvod sadrži sedamdeset procenata hijalurona i nisku molekularnu težinu tako da dokazano može da prodre u kožu, a samim tim i da priušti zagaratovane rezultate.
Venom deluje tako što hijaluronska kiselina oko sebe vezuju molekule vode. Tako da ne samo da hidrira kožu, već i dramatično povećava njen volumen, odnosno punoću. To dovodi do umanjenja pora i linija, kao i do znatno boljeg tonusa. Hijaluronska kiselina takođe prilagodjava nivo hidracije trenutnim klimatskim uslovima.
Za razliku od mnogih drugih anti-ageing agenata, hijaluronska kiselina već postoji u koži, gde obavlja važne funkcije i nije agresivan ni invazivan. Zato ne izaziva iritacije, ne prlja pore, ne stvara osećaj težine na licu i zato ne treba da izaziva strah kod mlađe kože. Koristi se i kao moćna prevencija u bilo kom dobu života, i kao izvor istinske hidracije. Iznenadićete se koliko brže će sa vašeg lica nestajati fleke, ožiljci, linije od mimike lica, perutanje… Bez bola, bez inekcija i bez rizika.
Rezultati nezavisnog testa, u kome je dvadeset i pet žena tokom dve nedelje upotrebljavalo ovaj proizvod, pokazali su da su njihove pliće bore bile 96% manje, 88% je imalo manje bore oko usana, za 80% su umanjenje pliće nazolabijalne bore dok su u 96% imale pliće bore na čelu.
Ovaj moćan proizvod se upotrebljava ujutru i uveče kada se nanosi na čistu, vlažnu kožu. Nanesite 2-3 kapi i pustite da se osuši. Uživajte u prijatnom zatezanju i osveženju. Kada je koža suva, nanesite i ostalu kozmetiku. Prekomerna upotreba ili izuzetno suva klima može izazvati privremenu suvoću kože. U tom slučaju koristite Venom svaki drugi dan ili nanesite kremu ili serum preko. Idealna je kombinacija sa uljanim serumima ili čistim suvim uljima.
Ovaj luksuzni proizvod dostupan je u Alchemy radnjama.

 

1p v 17415

Podeli

Scroll to Top