Verujte nam, odela iz tri dela ove sezone potrebna su u svakom ženskom ormaru

Otkako smo prošle jeseni videli Margot Robbie kako u trodelnom odelu šeta ulicama Amsterdama, ovi komadi neprestano su u našem fokusu. Srećom, ovog proleća naše želje su uslišene pa je veliki broj i dizajnerkih i high street kuća uvrstio u svoju ponudu komplete iz tri dela, koje očekivano sve češće gledamo i na Instagramu.
Slično kao klasična, odela sa prslukom savršen su izbor za sve situacije u kojima želimo da postignemo elegantni smart look, koji funkcioniše u velikom broju prilika. Naravno, prsluci čitavoj priči daju dodatnu dozu uglađenosti.

Ako se pitate da li vam je ovakav komplet potreban u ormaru, verujte nam da je odgovor potvrdan. Pre svega, na ovo odelo moći ćete da se oslonite svaki put kada nemate mnogo vremena da razmišljate o tome šta da obučete, a želite da ostavite dobar utisak. Da ne govorimo o tome da ćete moći da ga nosite u velikom broju prilika, kako formalnim tako i ležernim (odlično izgleda u paru sa patikama). Osim toga, svaki od komada možete i samostalno da kombinujete, pa će prsluk odlično funkcionisati uz farmerke, sako uvek super izgleda u paru sa haljinom ili suknjom, a pantalone sa klasičnom majicom.
U aktuelnoj ponudi pronašli smo odlične modele za svaki bužet, koje možete pogledati u nastavku. Naš apsolutni favorit je laneno odelo sa prugicama iz H&M-a, ali svakako da su i ostali modeli sa liste itekako vredna pažnje.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @emitaz, @kaity_modern
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top