Vichy anti-age inovacija: poglavlje kolagen

Da li ste znali da je kolagen protein koji igra ključnu ulogu u održavanju čvrste i mladolike kože? Iako ga organizam proizvodi prirodno, u realnosti nivo ovog proteina počinje da opada već u ranim dvadesetima. Dobre vesti su da se protiv vidljivih posledica nedostatka kolagena, poput pojave finih linija, bora i opuštene kože, možemo efikasno boriti neinvazivnim estetskim procedurama i pravilnom negom, a sada i inovacijom iz Vichyja ‒ Vichy Liftactiv Collagen Specialist!

Očuvanje lepog i mladolikog izgleda kože lica oduvek je bilo u fokusu beauty rutina – stotinama godina unazad, ljudi su koristili maske od voća, povrća i raznih biljaka, kao i raznolika ulja i med kako bi se borili protiv znakova starenja. Sa vrtoglavim razvojem nauke i tehnologije, u poslednjih nekoliko decenija došlo je do velikih pomaka u ovoj oblasti ‒ pa tako danas neke od najznačajnijih razvijenih metoda u borbi protiv znakova starenja uključuju kolagen, koji postaje ključni pojam u ovom procesu.
Kolagen je vrsta proteina, zadužen da održava snagu i elastičnost koji našu kožu čini svežom, elastičnom i vidljivo lepom. Ovo je jedan od najvažnijih proteina u ljudskom telu; u dermisu je zastupljen u količini od 80%, i naše telo ga stalno proizvodi kako bi održalo čvrstinu kože. Međutim, u realnosti njegov nivo počinje da opada već u ranim dvadesetim i tridesetim godinama, a izloženost zagađenju i život u urbanoj sredini pojačavaju ovaj opadajući trend za čak 10%!

1 vichy p

Upravo zato, u poslednjih nekoliko godina pojavili su se efikasni neinvazivni estetski postupci nove generacije – rešenja čiji je glavni cilj da stimulišu stvaranje hijaluronske kiseline i kolagena, poput lasera, ultrazvuka, mikronidlinga ili biorevitalizacije. Njima je zajedničko to što aktiviraju biologiju kože i podstiču je na borbu protiv starenja – i baš one su inspirisale stvaranje poslednje Vichy anti-age inovacije: Liftactiv Collagen Specialist, koja deluje kao zamena kod efekta gubitka kolagena i tako deluje na znakove starenja!
Kako bi pomogao u borbi za što lepšu, čvršću i mladoliku kožu, i smanjio uticaj svih negativnih faktora na proizvodnju kolagena, Liftactiv Collagen Specialist dokazano efikasno deluje na uobičajene znake starenja kože poput bora, opuštenosti kože i pigmentacije, tako što stimulativno deluje na čvrstinu, elastičnost i tonus kože lica. Osmišljen za žene koje traže inovativne stručne proizvode za 360 stepeni anti-age korekciju, Liftactiv Collagen Specialist smanjuje bore, povećava tonus i blistavost kože, i ujednačava izgled tena.

4 vichy p

Zahvaljujući posebnoj kombinaciji sastojaka u ovoj nezi nove generacije – biopeptidima, vitaminu CG i Vichy mineralizovanoj vodi – novi Liftactiv Collagen Specialist podstiče prirodnu produkciju kolagena u koži, deluje na hiperpigmentacije i jača prirodnu zaštitu kože. Klinički je dokazano da Liftactiv Collagen Specialist smanjuje pojavu bora na području oko očiju za 24% posle samo osam nedelja upotrebe , a instrumentalnim testom pokazano je i da već pri prvom korišćenju ispitanice primećuju poboljšanje tonusa kože za 52% i čvrstine za 20% .
Više informacija o sastavu i dejstvu Liftactiv Collagen Specialist potražite na sajtu vichy.rs, kao i o varijanti ove dnevne nege sa širokim spektrom UVA/UVB zaštite SPF 25 – koja dodatno deluje na tamne fleke, siv i neujednačen ten pomoću glikolne kiseline i Phe-resorcinola. Vreme je da sebi priuštite negu koja ide u korak sa inovacijama, a istovremeno podstiče prirodne procese borbe protiv starenja u vašem organizmu – za negovanu, blistavu i mladoliku kožu!

4 liftactiv p

Vichy Liftactiv Collagen Specialist: 4.459,77 RSD*
Vichy Liftactiv Collagen Specialist SPF 25: 4.459,77 RSD*
*Navedene cene su informativnog karaktera – Vichy nema precizne informacije o maloprodajnim cenama u ovlašćenim apotekama niti na bilo koji način na njih utiče.

Foto: Promo

Podeli

Scroll to Top