Victoria`s Secret groznica potresa prestonicu Velike Britanije

Ostalo je još manje od dvadeset i četiri sata do početka „Victoria`s Secret Fashion Show-a“ koji se po prvi put održava u Londonu, a groznica pred nadolazeću reviju potresa čitav grad. Manekenke koje će ove godine predtavljati čuveni brend već su stigle u prestonicu Velike Britanije, a njihov svaki korak prate na desetine fotografa. Andriana Lima, Alexandra Ambrossio, Jourdan Dunn, Karlie Kloss, Lily Aldridge, Behati Prinsoloo i ostali modeli, kao i Taylor Swift koja će takođe ove godine šetati pistom, pokorile su London.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

One su već iz Njujorka ispraćene uz prisustvo velikog broja reportera, a kako im je bilo tokom leta privatnim avionom same su podelile na „Instagramu“. Škljocanje aparata sačekalo ih je i na aerodromu u Londonu gde su sve devojke strpljivo pozirale ne krijući da su i same veoma uzbuđene zbog sutrašnjeg događaja.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Danas su posetile i radnju „Victoria`s Secret“ u Bond ulici kojom su prošetale, a malo je reći da su bile prava atrakcija za Engleze. Nakon toga sačekala ih je proba pred sutrašnji show koji se održava u „Earl`s Court“ areni dok su lepotice smeštene u London Edition hotelu.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Podeli

Scroll to Top