Vreme je za tople i šarene šalove, pripremili smo vam vodič za kupovinu

Vuneni kaputi, toplo krzno, raskošno pletivo ili Ugg čizme samo su neki od komada kojima se rado vraćamo kad temperature padnu ispod nule. Međutim, u poslednjih nekoliko godina, utehu sve češće tražimo i u toplim i mekanim oversized šalovima. Ili da budemo još precizniji – u ogromnim šarenim šalovima. Veliki poput ćebadi za decu i obojeni u šarene dezene, šalovi su u ovo doba godine onaj ključni aksesoar koji ima moć da trasformiše svaki stajling. U skladu sa tim, ovaj komad trenutno je jedan od najpoželjnijih modnih dodataka, pa ga poslednjih dana konstantno gledamo i na Instagramu i u ponudi omiljenih radnji.

Malo šta može da se uporedi sa onim osećajem kada se tokom zime umotamo u veliki šal, koji možemo da nosimo na nekoliko različitih načina. Standarne opcije, koje podrazumevaju da šal samo ležerno prebacite preko ramena ili da se potpuno umotate u svoj omiljeni model, uvek su poželjne, ali postoje i nešto inventivnije varijante. Oversized šal možete da nosite i preko glave ili da pomoću njega napravite dye verziju baklava kape. Za koje god rešenje da se odlučite, sigurno je da će vam pružiti dodatni sloj toplote.

Osim što su topli i komforni, veliki šareni šalovi jedan su od najefektnijih zimskih aksesoara jer mogu da preokrenu svaku odevnu kombinaciju. Oni su odlično rešenje kada želite da izbegnete monotoniju monohromatskih kombinacija, odlično funkcionišu uz farmerke i džempere, a dobro se slažu čak i sa poslovnim odelima i klasičnim kaputima.
Među influenserkama su poslednjih sezona najpopularniji muški modeli brenda Acne Studios sa kariranim printom, ali se dosta dobro kotiraju i Loewe šalovi. Naravno, slične komade možete pronaći i po znatno pristupačnijim cenama. Koliki god da je vaš budžet, verujemo da ćete u našem vodiču za kupovinu naći model po svojoj meri.

ACNE STUDIOS,
farfetch.com
ACNE STUDIOS,
farfetch.com
ACNE STUDIOS,
farfetch.com
MASSIMO DUTTI,
cena: 12.990 din.
MASSIMO DUTTI,
cena: 12.990 din.
MASSIMO DUTTI,
cena: 12.990 din.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @sarahkhalifa_
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top