Weekend outfits: Devet styling ideja za nedeljno popodne

Lepo vreme i sunce nas mame da izađemo na ulice i uživamo u mnogobrojnim kafićima i splavovima, a ima li lepšeg dana za dokolicu od nedelje. Možda ste navikli da vikend provodite u jeansu, jednostavnoj majici i patikama, ali načinite danas izuzetak. Jer za potpuni hedonistički užitak u nedeljnom popodnevu i styling mora da privuče pažnju, ali prvenstveno da vas učini zadovoljnom.
Za šetnju gradom, odlazak na ručak ili neobaveznu kafu najjednostavnije vam je da izaberete lepršavu letnju haljinu koja nepogrešivo ostavlja utisak, ali ukoliko želite da naglasite svoju figuru opredelite se za model uz telo. Floralni print, zagasite boje ili pruge, svejedno je. Za nešto upečatljiviji styling izaberite mini suknju ili kratak šorts, a najbolje je da ih upotpunite odgovarajućim topom.
Posebnu pažnju poklonite odabiru asesoara – šešir je odličan izbor, ali i naočare za sunce, ceger torba i marama mogu da podignu vaš outfit na potpuno novi nivo. I ne zaboravite osmeh! Uz ove ideje sigurno ćete privući pažnju prolaznika.


Podeli

Scroll to Top