WISH Jewelry by You: Nakit izrađen po vašim željama

Žene su uvek u potrazi za idealnim parfemom, savršenom malom crnom haljinom i dobrim komadom nakita koji će biti u skladu sa njihovim karakterom. Mnogi svetski brendovi nude impresivan izbor miđuša, narukvica ili ogrlica, ali za sve one koji žele nakit napravljen baš po svojoj meri tu je WISH, jewelry by you.

1p wj 29615

U pitanju je jedinstven koncept u okviru koga klijenti dizajniraju svoje snove, a WISH tim ih pretvara u stvarnost imajući uvek na umu da je nakit najbolji čuvar svih uspomena. Unikatni modeli su najrazličitiji – od onih koji odišu minimalizmom sve do vanvremenskih komada baroknih linija koje krase dijamanti i kombinacija najfinijeg zlata. Prateći najviše svetske standarde tim WISH stručnjaka stvara nakit od najfinijih plemenitih metala 18ct belog i rose zlata, kao i srebra, dok se obrada brilijanata po vašoj meri i dizajnu vrši u Antverpenu.

2p wj 29615

U ponudi su sve vrste nakita – minđuše, narukvice, ogrlice, privesci i prstenje, a posebno se izdvajaju trendy WISH narukvice od konca koje ovog leta vole mnoge it devojke. Sačinjene od konca u boji i najfinijeg komada belog ili rose zlata uz dodatak gravure po vašoj želji, WISH narukvice govore umesto vas. Od jarkih, preko svedenih tonova, sve do najnežnijih nijansi, kombinacija različitih narukvica i poruka je razigran način da svetu pokažete ko ste. Za one koji izbor žele da prepuste WISH timu, sezona proleće/leto 2015 sa sobom donosi limitiranu LOVE, PEACE i FAITH kolekciju zlatnih pločica, koje možete kombinovati uz konac u boji po vašoj želji. WISH narukvice su idealan poklon i način da dragim osobama prenesete željenu emociju i nameru bez suvišnih reči.

3p wj 29615

Ukoliko želite da se izdvojite od drugih i da imate nakit izrađen po vašoj meri psoetite radnju WISH koja se nalazi u ulici Nikole Spasića 4.

Foto: Instagram/wishjewelry.rs

Podeli

Scroll to Top