Xwhite trakice za izbeljivanje zubi: Lako do blistavog osmeha

Blistavi holivudski osmeh i besprekorno beli zubi postali su must have u savremenom svetu. Nema ničeg lepšeg od bisernog osmeha koji je moguće postići uz jedinstvene Xwhite profesionalne trakice koje su najjednostavniji, najbezbolniji, najučinkovitiji i najsigurniji tretman u izbeljivanju zubi koji će dati najbolje rezultate.
Profesionalne Xwhite trakice razvijene su od strane britanskih stomatologa i nude najnoviju tehnologiju u području izbjeljivanja zubi. Trakice sadrže optimalnu količinu gela za izbeljivanje, rezultati su vidljivi posle četiri dana, a uz jedinstvenu naprednu, ali nežnu formulu, štite od preosetljivosti, čuvaju gleđ i izvrsno prianjanju prateći konturu zubi.

1p xw 23715

Xwhite trakice potrebno je nositi samo 20 minuta dnevno u periodu od 10 dana. Patentirana formula koristi najsigurnije sastojke kako bi pomogla da zubi ostanu zdravi, ali beli. Za izbeljivanje u pokretu vaše trakice možete koristiti bilo kad i bilo gde, čak i ako ste na putu. Izvrsne su za održavanje pa su vam dovoljne dve ili tri trakice tokom mesec dana kako biste održali ili pojačali svoj beli osmeh.
Xwhite trakice preporučuju i mnogi stomatolozi koji smtraju da su vrlo učinkovit, ekonomičan i, što je najvažnije, siguran način izbeljivanja, kako u ordinaciji tako i kod kuće.
Ove trakice optimalno su rešenje kao prvi izbor ili sredstvo održavanja beline nakon drugih tretmana profesionalnog izbeljivanja.

Podeli

Scroll to Top