Zaboravite na French manikir, svet definitivno osvaja Chevron

Zaboravite na french manikir, jer svet osvaja novi hit način bojenja noktiju – chevron. U pitanju je jednostavan, ali vizuelno veoma efektan i atraktivan manikir, prepoznatljiv po svom cik-cak detalju.
Iako je u svetu poznat već nekoliko godina, a mnogi beauty blogeri ga prepokručuju na svojim digitalnim stranicama, srca trendsetera osvojio je tek nedavno kada je dizajnerka Rebeca Minkoff na Nedelji mode u Njujorku odlučila da njeni modeli imaju cik-cak na noktima. Ona se opredelila za bordo-crno-natiral kombinaciju, ali lepota chevron manikira leži baš u tome što izgleda lepo u svakom koloritu. Tako nam recimo Chanel preporučuje da se poigramo sa mat i sjajno crnom bojom.
Možete se poigrati sa svim bojama koje vam se dopadaju, lakirati svaki nokat u drugu boju ili odlučiti da samo po jedan nokat na svakoj ruci obojite u različite nijanse. Iako možda na prvi pogled izgleda da je potrebno da budete stručnjak da biste bili uspešni u chevron manikiru, nije tako. Trebaju vam samo nalepnice i cik-cak makaze, a na YouTibe-u ožete naći mnogo zanimljivih tutoriala.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Podeli

Scroll to Top